Octavius Vloženo Středa v 18:36 Vloženo Středa v 18:36 Ahojte, riešil niekto ochranu predných blatníkov (Karoq 2022) od motorovej časti aby sa zabránilo padaniu nečistôt a listov do priestor za podblatníkom? Ja som to po vyčistení nastriekal Dinitrolom. Citovat
Pheorinos Vloženo Středa v 21:09 Vloženo Středa v 21:09 (editace) Mám to chápat tak, že tam nemáš žádné výplně podběhů. A nebo řešíš problém co jsi našel pod podběhy po sundání kol a podběhů ? Jsem zaskočen co jsi tam našel a proto se ptám na podrobnosti. Díky za info Edit : Píšeš o podblatniku, tak jsi asi sundal podběh ? Editováno: Středa v 21:15, autor: Pheorinos CZ/Sk Citovat
Octavius Vloženo včera v 06:14 Autor Vloženo včera v 06:14 (editace) Výplne a ochrany tam mám. Áno, po demontáži podblatnikov. Len či niekto riešil tie otvory blatníkov v hornej časti v motorovom priestore aby sa zamedzilo napadaniu napr. listov. Editováno: včera v 06:17, autor: Octavius Citovat
wirer Vloženo včera v 07:52 Vloženo včera v 07:52 To by som nerobil. Ma odtial odtekat voda z celneho skla. Inac si zatopis priestor pod stieracmi a samotny mechanizmus stieracov Citovat
Octavius Vloženo včera v 09:07 Autor Vloženo včera v 09:07 Myslel som, že niečo na spôsob "sieťky proti komárom", nie celkom uzavrieť. Citovat
marhor Vloženo včera v 09:24 Vloženo včera v 09:24 Nemám toho tolik, čistím to jednou za rok, stačí to. Citovat
Pheorinos Vloženo včera v 12:58 Vloženo včera v 12:58 Na to se sám musím podívat, kudy se tam tolik listí dokáže nashromáždit. To jsem ještě neviděl. Tohle nevypadá na to, že by tam bylo napadané. Spíše nafoukané ??? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.