Hlada91 Vloženo před 14 hodinami Vloženo před 14 hodinami Ahoj , nenasel jsem podobne téma. Máte někdo zkušenosti s vrzani kufru při otevirani/zavírání v momentě, kdy na auto svítí a je větší teplo? Zkousel jsem to lehce silikonem, ale ničemu to nepomohlo. Nějaké rady? Auto je ještě v záruce, ale se servisem je všechno řešení na x dni... 20250701_161610.mp4 Citovat
DoubleG Vloženo před 12 hodinami Vloženo před 12 hodinami Skús pozrieť tesnenie na hornej hrane skla. Stačí ze je vytvrdnuté, zlepené špinou, pod. a môže si vrznúť o hranu strechy. Citovat
zuzina80 Vloženo před 12 hodinami Vloženo před 12 hodinami Ahoj mám Octavii r.v. 2020 combi, takhle mi to nevrzalo nikdy za žádného počasí. Určitě bych to řešil přes servis, když to máš v záruce. Musí zjistit, jestli tam není nějaká kolize nebo vyměnit vzpěry. Vůbec bych se s tím nezabýval. Reklamace, nazdar. Citovat
ČudlR Vloženo před 3 hodinami Vloženo před 3 hodinami Jestli vzpery tak zjistit ktera. Leva je elektricka a prava je tusim normalni akorat ve stejnem obalu aby to nevypadalo plbe 😃 Citovat
lucky.jack Vloženo před 1 hodinou Vloženo před 1 hodinou Jestli je to v záruce a servis zjistí, že jsi tam něco stříkal, tak tě můžou odmítnout, že sis to zničil sám, právě aplikací něčeho. Takže do servisu a nechat na nich. Vzpěra není levná a platit ji asi nechceš 🙂 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.