Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj , nenasel jsem podobne téma. Máte někdo zkušenosti s vrzani kufru při otevirani/zavírání v momentě, kdy na auto svítí a je větší teplo? Nějaké rady? Auto je ještě v záruce, ale se servisem je všechno řešení na x dni...

Upraveno od Hlada91

Skús pozrieť tesnenie na hornej hrane skla. Stačí ze je vytvrdnuté, zlepené špinou, pod. a môže si vrznúť o hranu strechy.

Ahoj mám Octavii r.v. 2020  combi, takhle mi to nevrzalo nikdy za žádného počasí. Určitě bych to řešil přes servis, když to máš v záruce. Musí zjistit, jestli tam není nějaká kolize nebo vyměnit vzpěry. Vůbec bych se s tím nezabýval. Reklamace, nazdar.

Jestli vzpery tak zjistit ktera. Leva je elektricka a prava je tusim normalni akorat ve stejnem obalu aby to nevypadalo plbe 😃

Jestli je to v záruce a servis zjistí, že jsi tam něco stříkal, tak tě můžou odmítnout, že sis to zničil sám, právě aplikací něčeho. Takže do servisu a nechat na nich. Vzpěra není levná a platit ji asi nechceš 🙂 

• Autor

Ok, díky, zkusím servis...díky :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.