SkOcRS Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Začala mi vypadávat zpátečka...všechny rychlosti tam jdou v poho i zpátečka jde v poho...ale jak tam dám zpátečku a jdu trošku víc do záběru tak vypadne a jde jakoby přes zuby...dřív to nedělalo nevííte někdo jak na to? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Zkus kouknout na tahlo radici paky jak jde ale jestli to dela jen zpatecka tak to vtem asi nebude to by delali vsechny kvalty davane smerem do predu nevim ale zkus na to mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 30. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2007 nikoho nic nenapadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) no ja nevim jak u Octy, ale tohle mi delalo u 1203 .... no a resil jsem to vymenou prevodovky (bylo to levnejsi nez ji opravovat ) .... Ale jelikoz tomu moc nerozumim, tak ani nevim co to zpusobuje .... Editováno: 1. Únor 2007, autor: wascheck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Jestli nebude ulomená vidlička v převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Ohlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Johanson: asi bdueš mít pravdu....zítra to jde do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Tak jak jsi dopadl?? Už víš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Tak jak jsi dopadl?? Už víš?? ??? co to ??? jinak auto tam jetě nebylo...jen se čeká až budou mít volnej zvedák...měla by tam být nějaký špatný perko nebo klínek co tam tu zpátečku neudrží při záběru....ale nevím jsem totální antitechnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 2. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Tak už je konečně po výměně...musela přijít komplet nová převodovka. Byly to vylámaný zuby u zpátečky (začalo to asi jedním a zbytek se přídávaly) ktere se dostaly i do 5.stupně....takže pětka byla taky načatá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barbarosa Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 jinak ti to jezdilo a řadilo uplně bez problémů ????? neměla převodovka nějakéj divnéj zvuk nebu hluk ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupica Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 ja len nechápem ako to pri tých otáčkach a silách v prevodovke pri tej tej nevaváženosti vôbec vydržalo. Že sa to zvnútra nerozletelo nakusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkOcRS Vloženo 4. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 Nebudete veřit ale fakt to nedělalo jinou neplechu než jen že ta zpátečka vypadávala...zvuk to mělo úplně normální a u 5ky jsem problem neměl vůbec.Až když se to otevřelo tak se zjistilo že tam už pár zubů chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.