Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj borci, měl bych dotaz. Je možné u Superbu III před FL vyměnit nefunkční modul radaru ACC z původního 3Q0 907 561 C za novější u FL verze 3Q0 907 561 D? Pokud ano, je k tomu potřeba něco dokódovat? Děkuji

Vloženo

A k cemu chces menit za novejsi radar ? 
jinak na tvoji otazku je tam ochrana dilu takze vymazat ochranu dilu a cele konplet prehrat me kdyz se to delalo tak to je tak na 1-2 h 

Vloženo

Protože můj radar zdá se být nefunkční a mám dobrou nabídku na nový, ale verzi s indexem D.

O ochraně dílu jsem slyšel, díl by se musel zaregistrovat v databázi škoda, ale pak se musí také nastavit a zkalibrovat. Kdo ti to dělal, nebo kde a na kolik to vyšlo? 

Díky

Vloženo

Psalo mi to "Front assist nedostupné" a když jsem to nechal napíchnout na diagnostiku, tak je tam chyba: C110300 - Snímač automatické regulace odstupu - špatně nastavený.

Vloženo

Ano, mělo by to snad jít. Zrovna zjišťuji, jak nebo kdo mi udělá tu kalibraci. Předpokládám, že bez diagnostiky ta kalibrace nejde udělat. Nebo existuje nějaký návod jak na to? Mám Superba z 8/2016 s verzí radaru 3Q0 907 561 C.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...