Ice69 Vloženo 28. Července Vloženo 28. Července Ahoj borci, měl bych dotaz. Je možné u Superbu III před FL vyměnit nefunkční modul radaru ACC z původního 3Q0 907 561 C za novější u FL verze 3Q0 907 561 D? Pokud ano, je k tomu potřeba něco dokódovat? Děkuji Citovat
Ice69 Vloženo 28. Července Autor Vloženo 28. Července Ještě jeden dotaz, znáte někoho zkušeného, kdo je schopný udělat výměnu a kalibraci radaru tady na liberecku? Citovat
roubic Vloženo Čtvrtek v 17:45 Vloženo Čtvrtek v 17:45 A k cemu chces menit za novejsi radar ? jinak na tvoji otazku je tam ochrana dilu takze vymazat ochranu dilu a cele konplet prehrat me kdyz se to delalo tak to je tak na 1-2 h Citovat
Ice69 Vloženo Sobota v 16:15 Autor Vloženo Sobota v 16:15 Protože můj radar zdá se být nefunkční a mám dobrou nabídku na nový, ale verzi s indexem D. O ochraně dílu jsem slyšel, díl by se musel zaregistrovat v databázi škoda, ale pak se musí také nastavit a zkalibrovat. Kdo ti to dělal, nebo kde a na kolik to vyšlo? Díky Citovat
roubic Vloženo Sobota v 17:30 Vloženo Sobota v 17:30 Co pise za chybu ? me tohle vse delal ferda ze strakonic ja ho teda taky menil ale za novejsi uplne kvuli pacc Citovat
Ice69 Vloženo před 21 hodinami Autor Vloženo před 21 hodinami Psalo mi to "Front assist nedostupné" a když jsem to nechal napíchnout na diagnostiku, tak je tam chyba: C110300 - Snímač automatické regulace odstupu - špatně nastavený. Citovat
roubic Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami Tak o by mela stacit jenom kalibrace pres zakladni nastaveni ne ? Kvuli tomuhle bych hned nemenil radar jako celek Citovat
Ice69 Vloženo před 5 hodinami Autor Vloženo před 5 hodinami Ano, mělo by to snad jít. Zrovna zjišťuji, jak nebo kdo mi udělá tu kalibraci. Předpokládám, že bez diagnostiky ta kalibrace nejde udělat. Nebo existuje nějaký návod jak na to? Mám Superba z 8/2016 s verzí radaru 3Q0 907 561 C. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.