Publikováno Červenec 31Čvc 31 Ahoj, Superb III sedan 2.0 TDI 140 kW DSG 4x4 r.v 2018. Při rozjezdu a plném rejdu se od zadních pneumatik ozývá hluk v interiéru, jako když se pneu o něco odírá. Z venku je to zřetelnější a vychází od kol. Nejdřív to bylo výhradně z zadní pravé strany, teď se přidala i zadní levá. Při jízdě to není slyšet a při srovnání kol je to taktéž v pořádku. Kamarád se kterým jsem nedávno cestoval, že by tipoval 4x4, jenže v květnu (ještě než zvuky začaly) byl měněný olej a podle mechaniků je 4x4 v pořádku. Zkontroloval jsem dotažení kol, trochu odfouknul a přifouknul a nic. Doufal jsem že by to mohly být ramena, ale stejně se zeptám, jestli se tu už někdo s tím nesetkal? Moc díky.
Červenec 31Čvc 31 Kontrolná otázka: nie sú tam napr. podložky, alebo disky s nízkym ET číslom? Všeobecne: je podvozok fabrický?
Srpen 1Srp 1 Autor Ano. Ramena, tlumiče (DCC), pružiny, disky originální - původní. Při jízdě rány ani praskání nepozoruji. Upraveno Srpen 1Srp 1 od Octavia neni nejlepsi aut
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.