Takii Vloženo 2. Srpna Vloženo 2. Srpna Tak mi opět po týdnu aplikace hlásí "Ochrana baterie (12V)". Jdu tedy k autu, promeřím a ukazuje to jen 12,60V. Naposledy mi to udělalo asi 2 hodiny po 3hodinové jízdě, tedy krátce poté co měla být baterka v pohodě dobitá (!) Tak se asi objednám do servisu. To mi nepřijde normální po 4 měsících provozu (ještě v létě). Citovat
jindra2 Vloženo před 1 hodinou Vloženo před 1 hodinou Mě to dělalo hned po koupi. Servis konstatoval nedokonalou aplikaci. Pomohlo dát baterii na nabíječku a po dosažení napětí přes 17 V ji odpojit. Zatím je klid. Podle mě výrobce dodává nenabitou baterii. Jindra Citovat
Takii Vloženo před 31 minut Autor Vloženo před 31 minut Já baterku v mezičase taky nabil doplna ale pak mi to udělalo znova po tejdnu od nabití. Pak jsem v aplikaci vypnul možnost "Automatická aktivace vozidla (po otevření aplikace)" a od té doby je zatím něco málo přes 2 týdny klid.. Byla v mezičase i nějaká aktualizace infotainmentu, ale ta na to asi vliv neměla (nejspíš se jen aktualizoval návod) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.