Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj chlapi, existuje možnost přehodit ze superba III sportline vyhřívaný volant do Kodiaq Sportline bez výhřevu oba po faceliftu? Myslím prohodit je mezi sebou i s kroužkem? Bude to pak fungovat? Stačí jen dokódovat nebo by se musela tahat nějaká elektrika? Uměl by někdo poradit? 

minimalne doplnit 2 kabliky, plus a minus. este bacha na verzie kruzkov a paciek, 5Q0 / 5Q1. myslim ze maju ine zapojenie

• Autor

Safra, tak to já nejsem žádný elektrikář tak to vypadá že po dlouhé době nebudu mít vyhřívání a nebo nebyl by to někdo kdo by to uměl? Ideálně v okruhu Zlín, Olomouc, Ostrava, Žilina?

Ja som nedavno riesil ale len dorabku vyhrievaneho volantu kodiaq 2019/4. Vymena podv.kruzku 5Q1, vymena volantu, prepinovanie koncovky 16pin na 14pin, 2x vodic +/-, kodovanie klimapanelu.

• Autor

Na kolik to přijde a jak je to časově náročné na montáž? Volant s vyhříváním mám, tak kolik by staly ty další věci? Je to Kodiaq 2022 facelift

Screenshot_20250803_220425_AdobeAcrobat.thumb.jpg.98be04c829b5aaea34f270f78557f459.jpgScreenshot_20250803_220442_AdobeAcrobat.thumb.jpg.e2d6c7c41a44232d58e4aa95fd9af1c0.jpg

toto obsadenie pinov mas koncovka F 16pin

Screenshot_20250803_220353_AdobeAcrobat.thumb.jpg.40343bfaf3d96216016458284c15d66c.jpgScreenshot_20250803_220404_AdobeAcrobat.thumb.jpg.16fad699fa3c213e96ca475a1f3ccdb4.jpg

Takto potrebujes prepinovat novu koncovku F 14pin, nove vodice poloha 1 a 8 (https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5q0972726-svorkovnica-14-polova-skoda-45044.html)

Ak mas volant staci ti zohnat vhodny podvolantovy kruzok. Pozor na podporu funkcii ktore mas v aute na packach.

Upraveno od lukyv

• Autor

No právě vůbec netuším co potřebuju za kroužek, mám plnou výbavu, včetně travel assist, ty schémata jsou pro mě španělská vesnice, ale moc děkuji za info.

Hlavne je aby podporoval vyhrev (konektor D) a ak mas tak ACC. Ostatne funkcie ma asi kazdy (multif.volant, zadny stierac, padla pod volantom atd.) Najlepsie je menit spolu s packami ktore boli ku kruzku ( aspon vies co podporuje kruzok) ale da sa aj samostatne. Ja som tiez menil len kruzok packy som nechal povodne.

Upraveno od lukyv

• Autor

Jasně, měl jsem ho v předchozím laurinu protože se mi nelíbil dvou ramenný tak jsem si koupil tříramenný, ten mel taky plnou výbavu včetně vyhřívání, tak jsem ho jen vyměnil, ale prodal jsem ho zase s tím originál tak ten vyhřívaný mi zbyl v garáži. Ty bys mi to uměl udělat, zeptám se skromně 😅

Já tady široko daleko nikoho neznám kdo se v tom vyzná.

Upraveno od Grencars

Poslall som ti SS.

Upraveno od lukyv

před 20 hodinami, Grencars napsal:

někdo kdo by to uměl? Ideálně v okruhu Zlín, Olomouc, Ostrava, Žilina

V Prostějově  uživatel Vaša

Pripadne muzu nabidnout Vsetinsko nebo Brno.

• Autor

Vsetinsko je zatim nejblíž, posles mi kontakt?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.