Grencars Vloženo Neděle v 10:07 Vloženo Neděle v 10:07 Ahoj chlapi, existuje možnost přehodit ze superba III sportline vyhřívaný volant do Kodiaq Sportline bez výhřevu oba po faceliftu? Myslím prohodit je mezi sebou i s kroužkem? Bude to pak fungovat? Stačí jen dokódovat nebo by se musela tahat nějaká elektrika? Uměl by někdo poradit? Citovat
wirer Vloženo Neděle v 13:52 Vloženo Neděle v 13:52 minimalne doplnit 2 kabliky, plus a minus. este bacha na verzie kruzkov a paciek, 5Q0 / 5Q1. myslim ze maju ine zapojenie Citovat
Grencars Vloženo Neděle v 15:23 Autor Vloženo Neděle v 15:23 Safra, tak to já nejsem žádný elektrikář tak to vypadá že po dlouhé době nebudu mít vyhřívání a nebo nebyl by to někdo kdo by to uměl? Ideálně v okruhu Zlín, Olomouc, Ostrava, Žilina? Citovat
lukyv Vloženo Neděle v 19:57 Vloženo Neděle v 19:57 Ja som nedavno riesil ale len dorabku vyhrievaneho volantu kodiaq 2019/4. Vymena podv.kruzku 5Q1, vymena volantu, prepinovanie koncovky 16pin na 14pin, 2x vodic +/-, kodovanie klimapanelu. Citovat
Grencars Vloženo Neděle v 20:05 Autor Vloženo Neděle v 20:05 Na kolik to přijde a jak je to časově náročné na montáž? Volant s vyhříváním mám, tak kolik by staly ty další věci? Je to Kodiaq 2022 facelift Citovat
lukyv Vloženo Neděle v 20:13 Vloženo Neděle v 20:13 (editace) toto obsadenie pinov mas koncovka F 16pin Takto potrebujes prepinovat novu koncovku F 14pin, nove vodice poloha 1 a 8 (https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5q0972726-svorkovnica-14-polova-skoda-45044.html) Ak mas volant staci ti zohnat vhodny podvolantovy kruzok. Pozor na podporu funkcii ktore mas v aute na packach. Editováno: Neděle v 20:55, autor: lukyv Citovat
Grencars Vloženo Neděle v 20:43 Autor Vloženo Neděle v 20:43 No právě vůbec netuším co potřebuju za kroužek, mám plnou výbavu, včetně travel assist, ty schémata jsou pro mě španělská vesnice, ale moc děkuji za info. Citovat
lukyv Vloženo Neděle v 20:51 Vloženo Neděle v 20:51 (editace) Hlavne je aby podporoval vyhrev (konektor D) a ak mas tak ACC. Ostatne funkcie ma asi kazdy (multif.volant, zadny stierac, padla pod volantom atd.) Najlepsie je menit spolu s packami ktore boli ku kruzku ( aspon vies co podporuje kruzok) ale da sa aj samostatne. Ja som tiez menil len kruzok packy som nechal povodne. Editováno: Neděle v 20:53, autor: lukyv Citovat
Grencars Vloženo Neděle v 20:56 Autor Vloženo Neděle v 20:56 (editace) Jasně, měl jsem ho v předchozím laurinu protože se mi nelíbil dvou ramenný tak jsem si koupil tříramenný, ten mel taky plnou výbavu včetně vyhřívání, tak jsem ho jen vyměnil, ale prodal jsem ho zase s tím originál tak ten vyhřívaný mi zbyl v garáži. Ty bys mi to uměl udělat, zeptám se skromně 😅 Já tady široko daleko nikoho neznám kdo se v tom vyzná. Editováno: Neděle v 20:57, autor: Grencars Citovat
lukyv Vloženo před 20 hodinami Vloženo před 20 hodinami (editace) Poslall som ti SS. Editováno: před 20 hodinami, autor: lukyv Citovat
Luďa Vloženo před 14 hodinami Vloženo před 14 hodinami před 20 hodinami, Grencars napsal: někdo kdo by to uměl? Ideálně v okruhu Zlín, Olomouc, Ostrava, Žilina V Prostějově uživatel Vaša Citovat
ExecutedDonut Vloženo před 13 hodinami Vloženo před 13 hodinami Pripadne muzu nabidnout Vsetinsko nebo Brno. Citovat
Grencars Vloženo před 4 hodinami Autor Vloženo před 4 hodinami Vsetinsko je zatim nejblíž, posles mi kontakt? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.