Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, zpozoroval jsem několikrát, že pokud prší, tak mi hlavní čočky ve světlech chaoticky zapínají a vypínají různé segmenty. Když stojím proti zdi, nebo za někým v koloně, tak to vypadá, jak stroboskop na diskotéce. Řekněme, že cca 90% segmentů svítí konstantně, ale těch 10% chaoticky poblikává a něco vykresluje. Nejedná se o přísvit, ani o mlhovky, ale opravdu o segmenty v hlavním projektoru. Když je sucho, tak svítí bez problému. Dálkové se také chovají dobře, dle dopravy dobře zapínají a vypínají segmenty (které ale nejsou v projektoru o kterých píšu). Je to vada, nebo běžná funkce? Jak to máte vy? Dělají mi to obě "čočky".

• 2 týdny později...

Něco podobného jsem zažil také, ale spíš to způsobovaly kapky deště, které stékaly po světlech a lámaly paprsky, takže to vypadalo, jako by světla blikala.  Byl to můj případ a tak, zda to není podobné ? 

• 1 měsíc později...

Ahoj, nejako si to aj vyriešil, robí mi to isté.

• Autor

Nevyřešil, nedaří se mi tento problém vyprovokovat, abych to řešil na záruku. Zkoušel jsem na senzor v horní části okna stříkat vodu a nic. Na stěrače to taky nereaguje. Když si nechám vyjet chyby z diagnostiky, tak jich tam mam 11, které jsou ale dosti obecné a servis tvrdí, že žádný problém nevidí. Přijde mi, že to auto hlásí tuny sporadických chyb na všem možném a je opravdu těžké se v tom vyznat. Poslední dobou mi také cca 1x za 500km zaječí výstraha na příliš blízký objekt před vozem (symbol velké červené auto přes celý displej), který normálně reaguje, pokud někoho špatně dobrzdíte. Jenže se to spouští naprosto náhodně, i když přede mnou nic není. Ta elektronika si žije vlastním životem...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.