Přejít na obsah

Kožený interiér - dodatečná montáž

omicron

Doporučené příspěvky

Interiér máš pekný. Aj ja som pôvodne chcel Ivory, ale pre RS nie je, tak som to napokon poriešil cez Alesia tiež :) Samozrejme nie na béžovú.

Ohľadom údržby kože, mám od korytnačky Leather Cleaner a aplikácia je úplne jednoduchá, pekne sa to aplikuje handričkou na kožu, chvíľku sa to tam nechá a potom sa to inou handričkou očistí (teda sa odstráni špina, ktorá povolila a prebytočný krém - alebo čo to je). V druhom aute mám tiež béžovú kožu a ani po 3-och rokoch nie je problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Interiér máš pekný. Aj ja som pôvodne chcel Ivory, ale pre RS nie je, tak som to napokon poriešil cez Alesia tiež :) Samozrejme nie na béžovú.

Ohľadom údržby kože, mám od korytnačky Leather Cleaner a aplikácia je úplne jednoduchá, pekne sa to aplikuje handričkou na kožu, chvíľku sa to tam nechá a potom sa to inou handričkou očistí (teda sa odstráni špina, ktorá povolila a prebytočný krém - alebo čo to je). V druhom aute mám tiež béžovú kožu a ani po 3-och rokoch nie je problém.

Dekuji za pochvalu :) , co mas vevnitr dobre vim, byl jsem u Alesia tesne po tobe.

A diky za tip na udrzbu.

Odkaz ke komentáři

můžeme porovnat, zejtra udělám fotky stejných míst co ty :D

a za tu cenu je to jasný, jenže u mě nebyly podmínky to tak udělat a navíc, já to neplatil :D;)

Jasně, jsem velmi spokojený (či téměř), k absolutní spokojenosti by jiz jen chybelo prodysne perforované provedení s vnitrnim odvetranim...

Ale co je absolutni, tak prakticnost udrzby - jak jsem se jiz zminil, mam cerneho psa, jehoz tvrde chlupy se do calouneni drive jakoby zapichly, a nesly jen tak vysat, to byl vzdy tezky opruz to uklidit. Navic starosti, kdy dovnitr bez ocisteni hupnul, zadelany od blata, ci snehu, to uz radsi ani nevzpominam. Dnes jen kuzi lehce rukou "oprasim" ci oklepu od chlupu, prip. utreme mokrym hadrem, a je to. Uzasne. Kvuli tomu ozelim i mirnejsi pocit vetsiho poceni, kteremu se samozrejme v extremnich vedrech asi neda vyhnout. Mam ale svetlou kuzi, a tmave folie na oknech, co vse ve spojeni s AC snizuje mozne poceni na kuzi.

Chapu, ze nekdo s cernym kozenym calounenim a cirymi skly muze mit potize.

Co bych ale dnes uvital, je dalkove nastartovani auta se spustenim AC na nejnizsi teplotu v uzavrenem cyklu. To by se hodilo. Zazil jsem toto v nekolika autech ve Statech, coz bylo zejeman na stredozapade v letnich mesicich uzasne.

Mam v aute automat (DSG), coz vetsinou instalace takovych systemu predpokladaji, ale nechci jit do nejakych universalnich reseni typu MagiCar (uz se to zde taky probiralo), ktere zcela jiste obchazeji elektrosystem O2, nemaji uplne doresenou ochranu auta do skutecneho odemceni (odalarmovani) auta atd. Privital bych reseni na miru udelane pro koncernove vozy s vsemi s tim spojenymi aspekty, a napr. vyuzitim stavajiciho dalkoveho ovladace se 3 tlacitky.

Nevedel by nekdo ?

Odkaz ke komentáři

můžeme porovnat, zejtra udělám fotky stejných míst co ty :D

a za tu cenu je to jasný, jenže u mě nebyly podmínky to tak udělat a navíc, já to neplatil :D;)

Jak jsem slíbil ;)

Snažil jsem se fotit stejná místa ze stejných úhlů, ale jedno sem nebyl schopen identifikovat, ale neva ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
P2M, omicron : krasne interiery, fakt nadhera. Svetle vnitrky si mi mooc libi.

Ano, ano moc děkuji, i to jé mé krédo !

Skutečně vypadá černá O2 s Ivory interiérem (a zvláště v kůži) ze zcela jiné kategorie, než jiná O2 s klasickým černým či šedým interiérem (nemám nic proti). Ten světlý vnitřek dělá auto výraznějí elegantnější a opticky také prostornější.

Má to i své praktické výhody, pominuli perfektní a snadnou údržbu (nejen v kůži :-)), i nepoměrně nižší ohřívání interiéru od slunce.

Uvažoval jsem svého času i o kožených potazích, ale ta slovenská firma mě je nebyla schopna udělat v požadované barvě a kvalitě ani na zakázku, možná za stejné prachy, které mě nakonec stály komplet kožené sedačky. A myslím rovněž, že v nesrovnatelné kvalitě, a bez těžkého porodu při jejich instalaci, viz přísl. thread :-)

Editováno: , autor: omicron
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...