libor12 Vloženo Neděle v 16:27 Vloženo Neděle v 16:27 (editace) Nenašel jste někdo uspokojivé řešení tohoto problému? Bez slunečních brýlí s polarizačním filtrem jsem v létě ztracený, ale s nimi zase nevidím na HUD, na který jsem si krásně zvykl. Zoufale hledám nějaké nápady 🤔 Editováno: Neděle v 16:29, autor: libor12 Citovat
Roman.dj1 Vloženo před 16 hodinami Vloženo před 16 hodinami Jedině brýle pez polarizace. Také jsem musel kupovat nové Citovat
libor12 Vloženo před 15 hodinami Autor Vloženo před 15 hodinami Taky to tak vidím, ale doufal jsem trošku v to, že třeba existují nějaké s pootočenou polarizací. Citovat
mobil-man Vloženo před 13 hodinami Vloženo před 13 hodinami To by pak nebyly polarizační, které musí filtrovat vertikální světlo (tvořící nechtěné odrazy). Ale jsou brýle, které nemají tak silnou polarizaci a zachovávají trochu průchodnost. Některá skla Oakley to mají, protože 100% polarizace odstraňující odlesky může zhoršovat orientaci. Mozek je zvyklý, že některé věci se lesknou... Citovat
cartmann Vloženo před 2 hodinami Vloženo před 2 hodinami Je to tak. Pri rovnem sedeni je HUD videt uplne slabe a sila podsvitu na to nema vliv. Naklonit hlavu trosku doleva a HUD zmizi uplne. Naklonit doprava a je videt uplne v pohode.Opravdu bude zalezet i na brylich, ze nektere budou lepsi, ze nemaji tak silnou polarizaci. Citovat
mobil-man Vloženo před 12 minut Vloženo před 12 minut Dá se to snadno vyzkoušet. Na prodejnách mají polarizační test, nebo na monitoru PC/NB to je vidět, jak moc zčerná. Mobily už dneska s brýlemi počítají, takže kolikrát neztmavnou ani při pohledu v úhlu. Nejsilnější polarizaci mám u Ray Ban, tam mizí opravdu všechny odlesky a monitor je zcela černý. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.