Přejít na obsah

HIP HOP / RAP

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cus !

Jen se tak chci zeptat jestli tu nekdo posloucha nejakej HIP HOPik, pripadne co ;-) ???

Vloženo

PSH mi jedini v tomto smeru a zanru neva. Nej jsou jejich pisne ty uplne 1. myslim ze nevydane... Salam, Trip, Pohadka, metro atdd..

A nyni jsem nekde schrastil Marpo - M*dam te - to je song vsech songu... :D

Vloženo

No konecne nekdo taky trochu od cernyho stylu :) Ja taky posloucham, i kdyz musim rict, ze jedu spis mekci veci, neco mezi Hip Hop a R'n'B, musi to mit kus melodie, pak se mi to libi.

Vloženo

Faaaajn sem rad ze to tu neni jen samej technar a nekdo posloucha taky kvalitni music. Btw nebyl ste nekdo na HipHop Kempu 2006 v Hradci ? Stahl sem si ted DVDo a jako pristi rok chci urcite jet mrknout na to live. Fakt slusny !!!!

Vloženo
Faaaajn sem rad ze to tu neni jen samej technar a nekdo posloucha taky kvalitni music. Btw nebyl ste nekdo na HipHop Kempu 2006 v Hradci ? Stahl sem si ted DVDo a jako pristi rok chci urcite jet mrknout na to live. Fakt slusny !!!!

bracha tam jezdi kazdej rok se svoji partou na celej vikend

Vloženo
kurnik marpo neni spatnej...ted posloucham jdete mi z cesty..neni to spatne -_-

ale nejlepsi pisen je asi toto

:smich::smich::smich:

kde se hrabe nejaky hip hop :smich:

Z tohohle dmnta je mi na bliti a von jeste zpiva, ci co to je?

Vloženo

bracha tam jezdi kazdej rok se svoji partou na celej vikend

tak pak asi brachu teda znam... :) he was a skater-boy.... :t;)

Vloženo

no tak driv sem na tom jel hodne, ceskej, slovenskej, polskej hip hop, samo amerikanskej.... :) neska uz neni moc casu to poradne sledvat, ale porad se rad vracim treba ke starymu dobrymu pacovi.... :rip: aneb things will never be tne same!!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...