Host MichalF Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Cus ! Jen se tak chci zeptat jestli tu nekdo posloucha nejakej HIP HOPik, pripadne co ;-) ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Prevážně slovenský hipec-Bow Wawe,E.R.A.,Mec Vrabec,Indy a Witch Editováno: 28. leden 2007, autor: Kokeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) Beastie Boys, PSH, Indy a Wich a dalsi muziku 70´s, 80´s, 90´s, rock, pop, disko, oldies, klasika, proste vsechno Editováno: 28. leden 2007, autor: soviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Ukrad jsem bábě hůl a mlatím s ní do něj, jemu to nevadí, je jak ocelovej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 PSH atd.... ted hlavne pisnicky Parket, du dolu a praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 jo a polskou skupiny rytmus ta je fakt vyborna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 PSH mi jedini v tomto smeru a zanru neva. Nej jsou jejich pisne ty uplne 1. myslim ze nevydane... Salam, Trip, Pohadka, metro atdd.. A nyni jsem nekde schrastil Marpo - M*dam te - to je song vsech songu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 kurnik marpo neni spatnej...ted posloucham jdete mi z cesty..neni to spatne ale nejlepsi pisen je asi toto kde se hrabe nejaky hip hop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 No konecne nekdo taky trochu od cernyho stylu Ja taky posloucham, i kdyz musim rict, ze jedu spis mekci veci, neco mezi Hip Hop a R'n'B, musi to mit kus melodie, pak se mi to libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 jo poslouchám 2pac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 jo poslouchám 2pac muj clovek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Jo černoši to mě taky baví!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 2 pac, Dr. DRE, N.W.A., Out Kast, Wu-tang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Faaaajn sem rad ze to tu neni jen samej technar a nekdo posloucha taky kvalitni music. Btw nebyl ste nekdo na HipHop Kempu 2006 v Hradci ? Stahl sem si ted DVDo a jako pristi rok chci urcite jet mrknout na to live. Fakt slusny !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Já sem prosím technař,nejede někdo na Apokalypsu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Faaaajn sem rad ze to tu neni jen samej technar a nekdo posloucha taky kvalitni music. Btw nebyl ste nekdo na HipHop Kempu 2006 v Hradci ? Stahl sem si ted DVDo a jako pristi rok chci urcite jet mrknout na to live. Fakt slusny !!!! bracha tam jezdi kazdej rok se svoji partou na celej vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Jo konecne niekto kto pocuva Super hudbu..ja pocuvam: Rytmus, Drviva Mensina, H16, AMO, Cisty chov, 50cent skoro vsetko slovenska scena ale ma to grady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Bychom si tu mohli udelat nejakou hitparadu CR+SK hitu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 kurnik marpo neni spatnej...ted posloucham jdete mi z cesty..neni to spatne ale nejlepsi pisen je asi toto kde se hrabe nejaky hip hop Z tohohle dmnta je mi na bliti a von jeste zpiva, ci co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 To je aspoň téma PSH, Rytmus, Kontrafakt, Indy a Wich, Super Croo+(Dixxx), Orion, Viktor Hazard...a jeden z best hlasu náš Brňák Tafrob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 PSH atd.... ted hlavne pisnicky Parket, du dolu a praha Parket je dobrej...ale ještě lepší je ten RMX s Supercooo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Faaaajn sem rad ze to tu neni jen samej technar a nekdo posloucha taky kvalitni music. Btw nebyl ste nekdo na HipHop Kempu 2006 v Hradci ? Stahl sem si ted DVDo a jako pristi rok chci urcite jet mrknout na to live. Fakt slusny !!!! bracha tam jezdi kazdej rok se svoji partou na celej vikend tak pak asi brachu teda znam... he was a skater-boy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 no tak driv sem na tom jel hodne, ceskej, slovenskej, polskej hip hop, samo amerikanskej.... neska uz neni moc casu to poradne sledvat, ale porad se rad vracim treba ke starymu dobrymu pacovi.... aneb things will never be tne same!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Parket je dobrej...ale ještě lepší je ten RMX s Supercooo.... V praze je blaze... zm*de vrat se na zem jo jo, remix samosebou jedine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. leden 2007 Sdílet Vloženo 30. leden 2007 Tak sa tiez pridam:2Pac,50 cent,Rytmus,Miki Mora,Kontrafakt + dance Dj Tiesto,Benny Benassi,Dj Quicksilver atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.