Octavia 3 2.0 Vloženo před 6 hodinami Vloženo před 6 hodinami Ahoj od jednoho dne, kdy mi zvedli auto v servise nahoru, jsem začal pociťovat zvláštní pocit při zatáčení volantem, který jsem nikdy v autě nezažil. Při jízdě mám strašně nejistý pocit při točení volantem. Jakoby tam byla odezva když zatočím volantem, tak to auto udělá později. Celkově mi to auto zvláštně plave. Při kontrole podvozku mi vůbec nic neshledali v 2 nezávazných servisech. Nevíte prosím někdo co by to mohlo být? (Geo dělána asi 3x a nic) Díky za pomoc Citovat
miklisek Vloženo před 5 hodinami Vloženo před 5 hodinami Budu se tu asi na fóru opakovat, ale pokud auto plave, tak buď přefouklé pneumatiky - v servisech z nějakého mě neznámého důvodu foukají kola před geometrií na víc, než doporučuje výrobce, správná hodnota pro dané auto je podle sdělení infolinky Škoda vždy na víčku nádrže. A taky foukají všechna kola stejně, to je taky špatně. Anebo jsou to načaté zadní silentbloky předních ramen. Mě se tohle přesně stalo na RAPIDu po výměně tlumičů a ložisek. Do té doby auto jelo rovně a přesně, po opravě to byl plaváček. Po výměně těch zadních lůžek se auto zase sklidnilo. Citovat
Octavia 3 2.0 Vloženo před 2 hodinami Autor Vloženo před 2 hodinami Díky zkusím zatím ty pneu. Citovat
suri. Vloženo před 2 hodinami Vloženo před 2 hodinami neviem aky rocnik ale ratam ze zadne silenbloky ramien budu KO urcite ... a bola kopa problemov aj s riadenim , aj klepanie aj tuhnutie boli tam aj nejake softwarove upravy , ale skor to riadenie tuhlo pri dlhsej jazde bez pohybu a ten prvy pohyb bol kostrbaty Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.