Publikováno před 22 hodiny22 hod Dobrý denmám problém s Nouzakem na Fabia 2006 TDI AXR. Je to čistě elektronické, žádné DTC, ECU a logy z VAGu nic nenašly. Stává se to hlavně při dlouhém, plynulém stoupání nad 140 km/h, obvykle po 70–90 km jízdy. Po restartu auta se vše vrátí do normálu a nějakou dobu nic. Auto jsem nedavno koupil jako čtvrtou fabku jedničku, mam k nim hluboký vztah a někdo ji měl přede mnou až tak rád že nabastlil nasledující šílenost.Po detailní prohlídce jsem objevil toto:Pod přihrádkou spolujezdce vede tlustý kabel Autoleads (cca 0,5 cm průměr), s částmi, kde izolace ztvrdla a opadla, uvnitř cca 5–10 drátků s PVC/silikonovou izolací.Kabel mizí za plastem u dorazů dveří a kolem ventilátoru a není propojen s ničím OEM.Nalezena je malá 16 CZK kolébková spínačka, která má jen tenký vodič a nezapojena přímo do tlustého kabelu. Po přepnutí:Při jízdě motor okamžitě vypne (ASR svítí), ale zapalování zůstává,Auto na parkovišti „jen startuje, ale nejde nastartovat“.Vypadá to na DIY anti-theft / engine kill switch.Můj odhad:Tlustý kabel je hlavní proudový přívod, spínačka jen aktivuje skrytý relé/interrupter v palubní desce, který přerušuje napájení ECU/fuel pump.Přesně tato konstrukce může způsobovat limp mode při dlouhém zatížení, protože levné spoje/relé mohou mít odpor → ECU detekuje pokles napětí a spouští ochranný režim.Tlačítko samo o sobě nemůže přenést proud potřebný k vypnutí motoru, vše dělá relé.Otázky pro fórum:Má někdo zkušenost, kde bývá v AXR relé pro takový DIY kill switch?Jak bezpečně obcházet / odstranit tuto úpravu, aby tlustý kabel vedl napětí přímo a nepřerušovalo nic elektroniku?Jak správně spojit všechny drátky tlustého Autoleads kabelu, aby to uneslo proud a nevznikalo riziko limp mode / přehřátí?Fotky nemohu přiložit, ale z popisu je to asi jasné.Díky všem za rady, popřípadě někoho kdo se vyzná v kabeláži fabie 1 tdi a uvedl by mi vozidlo za úplatu do původního stavu. Díky Upraveno před 22 hodiny22 hod od MaxCaddy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.