Publikováno Včera v 10:321 den Zdravím, často se mi stane, že nejde zavřít kufr. Po zmáčknutí tlačítka se ozve hlasité pípnutí a snaha auta zavřít kufr skončí. Vypozoroval jsem, že pokud neparkuji u překážky, tak problém zatím nemám. Otevírání funguje vždy bez problému. Jedná se o liftback.Vypozoroval někdo podobnou zkušenost? Dík za poznatky. Upraveno včera v 10:361 den od Kudas
před 19 hodiny19 hod Postav sa ďalej od nárazníka, podľa mňa nohami spínaš virtuálny pedál súčasne keď stláčaš tlačidlo.
před 11 hodiny11 hod Autor Nene, tím to není. Stejný problém mam, i když stojím 2m od auta a chci zavřít pomocí klíče.
před 5 hodiny5 hod Problém v zámku nebo elektrické vzpěře. Proto to pípne a neotevře. Můžeš zkusit kufr otevřít ručně až do horní polohy a tam podržet tlačítko na zavření dveří co je na dveřích. Mělo by to pípnout a možná se to rozchodí. Ale spíš tipuji, že ne 😁.Máš to v záruce, tak hybaj do servisu 😉
před 2 hodiny2 hod Autor Nerozchodilo, tipuješ správně. To jsem zkusil hned, jak se to stalo poprvé. Jasné, servis navštívím, ale čekal jsem, až toho bude více :D
před 1 hodina1 hod 3 hours ago, lucky.jack said:Problém v zámku nebo elektrické vzpěře. Proto to pípne a neotevře. Můžeš zkusit kufr otevřít ručně až do horní polohy a tam podržet tlačítko na zavření dveří co je na dveřích. Mělo by to pípnout a možná se to rozchodí. Ale spíš tipuji, že ne 😁.Máš to v záruce, tak hybaj do servisu 😉Čítať s porozumením... 😬"...nejde zavřít kufr...""...Otevírání funguje vždy bez problému..."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.