Publikováno Středa v 15:292 dny Ahojte, je možné v infotainmente vypnúť notifikáciu Smartlinku "Smartlink is available" po každom naštartovaní auta?
Středa v 17:142 dny To by mě taky zajímalo. Za rok, co jsem měl O4 jsem na to nepřišel. Svítilo to tam pořád. Ze začátku jsem to pokaždé smazal, pak mě to přestalo bavit.
Včera v 12:081 den Mě se tato hláška nezobrazuje. Nemám tam ale ani tuto ikonu, což podle mně znamená Hotspot:Možná to nějak souvisí. Můžeš zkusit vypnout Hotspot (pokud ho nepoužíváš) a třeba to pomůže:
před 13 hodiny13 hod Autor Vypnúť hotspot pomohlo, ale prišiel som aj o carplay, ktorý je pre mňa dôležitý.
před 4 hodiny4 hod Tak to je divné, bezdrátový CarPlay běžné používám, ale Hotspot ne (jakože mobilem se nepřipojuji k autu pomocí Wifi, jen v rámci CarPlay, který si to spojení řeší sám). Musel bych se podívat do auta jak to tam mám nastavené..
před 2 hodiny2 hod Autor U mňa je to buď alebo. Keď vypnem hotspot, deaktivuje sa mi carplay. Keď sa chcem znovu pripjiť, píše toto:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.