Publikováno před 19 hodiny19 hod Ahojte, pri parkovaní predkom (teda nie pri cúvaní) sa mi aktivuje parkovací asistent, ale kamera je nedostupná - viď foto. Nepomáha ani stlačenie ikonky Kamera v infotainmente. Musím zaradiť spiatočku, potom znovu drive a vtedy sa kamera aktivuje. Je to bug alebo feature, funguje to vám ostatným inak?
před 17 hodiny17 hod Řešil jsem to nedávno a zkoušel jsem 2 auta a vždy se musela dát nejdříve zpatecka, aby se aktivovalo. Po přeřazení na D se objeví pohled přední kamery s společně s area view od zpatecky. Takže to asi tak má být.
před 16 hodiny16 hod Rozmýšľam čo robím inak ako vy, lebo mne to funguje bez zaradenia R.Mám parkovacie státie tesne vedľa obrubníka s malým manevrovacím priestorom pred autom. Večer zacúvam na miesto a ráno keď vychádzam, tak:Štartujem motorZapnem individual drive modeZaradím SKliknem v stavovej lište na park. asistenta a vidím prednú kameruPrepnem na wing mirror kamery a manévrujem von z miesta.Modelový rok 2025 (výroba 11/24), mám Area View 360°.
před 3 hodiny3 hod Autor 13 hodin zpět, gambaboi řekl:Rozmýšľam čo robím inak ako vy, lebo mne to funguje bez zaradenia R.Mám parkovacie státie tesne vedľa obrubníka s malým manevrovacím priestorom pred autom. Večer zacúvam na miesto a ráno keď vychádzam, tak:Štartujem motorZapnem individual drive modeZaradím SKliknem v stavovej lište na park. asistenta a vidím prednú kameruPrepnem na wing mirror kamery a manévrujem von z miesta.Modelový rok 2025 (výroba 11/24), mám Area View 360°.Ďakujem za odpoveď. Ja som myslel situáciu, kedy po jazde potrebujem auto zaparkovať a mám teda stále zaradené D. Keď potrebujem vyparkovať po naštartovaní auta, prechádzam teda z N do D, tak všetko funguje ako píšeš.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.