Publikováno před 6 hodiny6 hod Opravoval tu už někdo na Fabii 2 HTP, tekoucí ostřikovač v palubce? Vyndal jsem pouze ten polystyren pod palubkou a vidět nic konkrétního není, ale stříká to někde úplně vlevo u řidiče. Rukou se tam nedostanu, zatím jsem nezkoušel zda to nejde bočním deklem? Je to na autorizák nebo to dám sám? Díky za info. MV
před 5 hodiny5 hod Autor Přemýšlím, jestli to nemůže být jen rozpojené někde za filtrboxem, ale jak by to teklo do interiéru?? MV
před 5 hodiny5 hod Fabia 3, Octavia 3 aj Superb 3 maju spojku za spodnym plastom A-stlpika. no je mozne, ze podla popisu to mas prasknute niekde inde - alebo nikde. nasim zatekalo do interieru po zle nalepenom celnom okne (ale VW Sharan).rozoberaniu sa nevyhnes. ak si netrufas, tak servis. dielenska prirucka je dostupna na fore
před 4 hodiny4 hod Autor No dle polohy by to mohlo být za A sloupkem, kape hned u prahu. Takže trasa jde dozadu A sloupkem do střechy. Plast tam je jen jeden, takže myslíš sundat kryt A sloupku a zkusit najít?? No za pokus by to stálo.
před 4 hodiny4 hod spodna cast A-stlpika. hadicka nejde vrchom ale spodkom - popod prahtu je viditelna spojka hadicky v spodnej casti fotky. ale je to O3z Fabia 2 mam len tuto fotku momentalne. hadicka je omotana spolu s kablami a ide lavym prahom smerom dozadu. kable si nevsimaj, riesil som nieco ine Upraveno před 4 hodiny4 hod od wirer
před 4 hodiny4 hod Autor Teče to opravdu jen při ostřiku zadního okna. Vše za palubkou je úplně promočené. Auto je po tchánovi, 40 tis. najeto Fabia MK 2 HTP 51kw, 2012.
před 3 hodiny3 hod Autor Něco už jsem prošel, sundání spodního krytu už vím jak na to. Kde je ale schéma, trasa ostřikovačů? Díky za info. MV
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.