Publikováno Leden 29, 200718 r Jiz jste to mekdo zkousel dodelat?? A jak a co je na to potreba?????Zadni mam jiz v serii montovane. Krom dilu,to mi je jasne ze potrebuji predni senzory asi novou jednotku a kabelaz.. Diky Upraveno Leden 29, 200718 r od Harley1006
Leden 29, 200718 r ... a diagnostiku, ktorou to celé nakóduješ (povieš tým ostatným RJ, že majú novú kolegyňu). Teda pokiaľ zvolíš originálny parkasistent, ktorý vie zobrazovať aj na displeji rádia. Základ je zvládnuť postup demontáže a montáže nárazníka. Ostatné by už nemal byť problém.
Leden 29, 200718 r Autor Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily????
Leden 29, 200718 r Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? Sice budou jako se vším nejdřív tvrdit, že to nejde, ale to oni říkají vždycky a na všechno , a pak to dohromady dají..
Únor 13, 200718 r Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? ahoj, mně dělal Alesio zadní parkáče a myslím, že přední by měly stát cca 3,5-4 tisíce.. zkus ho poptat
Březen 26, 200718 r Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? ahoj, mně dělal Alesio zadní parkáče a myslím, že přední by měly stát cca 3,5-4 tisíce.. zkus ho poptat Prosímtě a co si řekl za montáž těch zadních? Funguje Ti zobrazování na rádiu?
Duben 30, 200718 r Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? ahoj, mně dělal Alesio zadní parkáče a myslím, že přední by měly stát cca 3,5-4 tisíce.. zkus ho poptat To jsi kupoval kompletni sadu a nebo z nejaky bouracky??? zajima mne jak si vedl ty draty k pojistkove skrini a kde se daji sehnat?? jelikoz pri koupi vozu bez PARK: asistatn tam nejspis nejsou..Jedine kdyz koupis dodatecnou montaz PAsis..diky
Duben 30, 200718 r Myslite tedy ze by to meli ve znackovem servise Skoda zvladnout...pokud jim dodam ty dily???? ahoj, mně dělal Alesio zadní parkáče a myslím, že přední by měly stát cca 3,5-4 tisíce.. zkus ho poptat To jsi kupoval kompletni sadu a nebo z nejaky bouracky??? zajima mne jak si vedl ty draty k pojistkove skrini a kde se daji sehnat?? jelikoz pri koupi vozu bez PARK: asistatn tam nejspis nejsou..Jedine kdyz koupis dodatecnou montaz PAsis..diky Nooo nevim jestli to bylo na mě ale bylo to original.. Aleš P. má své stránky http://www.auto.asp2.cz/default.aspx a tam to najdeš.. přední jdou taky ale ty jsem já nechtěl... a na radiu se mi to nezobrazuje bo mám NEXUS... neni vubec třeba mít zobrazování na displayi radia.. pípá to dostatečně zřetelně i při hlasité hudbě. !!
Duben 30, 200718 r Nooo nevim jestli to bylo na mě ale bylo to original.. Aleš P. má své stránky http://www.auto.asp2.cz/default.aspx a tam to najdeš.. přední jdou taky ale ty jsem já nechtěl... a na radiu se mi to nezobrazuje bo mám NEXUS... neni vubec třeba mít zobrazování na displayi radia.. pípá to dostatečně zřetelně i při hlasité hudbě. !! Když mně se tam ale děsně líbí i to autíčko , co ten Nexus zobrazit neumí. To RadekVW: Ty dráty tam určitě připravené nenajdeš,dnes už se nedává snad nic navíc, šetří se na všem. Takže dráty si musíš buď vyrobit nebo zkusit třeba Alesia..ty v servisu neseženeš. Upraveno Duben 30, 200718 r od Jirik.DC
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.