Únor 5, 200718 r speculant: tezke je priznat si chybu. Spatne zalozis tema, pak se jeste rozcilujes a pak jeste naschval to tem azlozis znovu v puvodni kategorii. Tohle dela prumerne inteligentni clovek?? Jestli si myslis, ze jsem ti nejak ublizil, tak je mi lito, ale pravda boli. A klidne se pridej do zastupu lidi, kteri delaji ptakoviny naschval, nejsi prvni a ani posledni. Hele, kasli na to. Nechci se s tebou hadat. Nemam na to cas, ani nervy. Jestli se citis poskozen, muzeme si o tom podebatovat. Ale uz jen pres SZ, ok?
Únor 5, 200718 r tedy abych se priznal tak nevidim nic spatnyhop na tom dat pneumatiky do podvozku, ostatne kdyz jsem tehdy tematata a kategorie zakladal a tridil tak jsem to i tak zamyslel ale nevim proc se tady kvuli tomu tak hadat to me vic fascinuje kdyz da nekdo do podvozku vyfuk, a to jsem to videl za poslednich 14dni asi dvakrat ale nejak to neresim
Únor 5, 200718 r tedy abych se priznal tak nevidim nic spatnyhop na tom dat pneumatiky do podvozku, ostatne kdyz jsem tehdy tematata a kategorie zakladal a tridil tak jsem to i tak zamyslelale nevim proc se tady kvuli tomu tak hadat to me vic fascinuje kdyz da nekdo do podvozku vyfuk, a to jsem to videl za poslednich 14dni asi dvakrat ale nejak to neresim presne tak a proc me opet neprekvapuje kdo se hada
Únor 5, 200718 r Grygy: A co kdybys misto kecani zkusil pridat ruku k dilu, co? Navrhuju te za moderatora a ukaz co v tobe je...A koukej se snazit, protoze i moderatori muzou dostat varovani. No tohle....byt moderator a jeste s varovanim To by me mohl MichalF jen tise zavidet Jinak sorac, byl jsem dezorientovan a vlez jsem ti nechte do tveho prispevku,ponevadz v me sile je jen zapnuti a vypnuti pocitace Jinak nemam potrebu tvou praci napadat, jen se predem ujisti, zda delas pokazde spravnou vec.Konec at neni
Březen 6, 200718 r je jedno zda někdo má či nemá varování-osobně mi to je u prdele ale toho Martinoslava je mi fakt líto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.