Přejít na obsah

Poradte co kupit?

speculant

Doporučené příspěvky

speculant: tezke je priznat si chybu. Spatne zalozis tema, pak se jeste rozcilujes a pak jeste naschval to tem azlozis znovu v puvodni kategorii. Tohle dela prumerne inteligentni clovek?? :doh

Jestli si myslis, ze jsem ti nejak ublizil, tak je mi lito, ale pravda boli. A klidne se pridej do zastupu lidi, kteri delaji ptakoviny naschval, nejsi prvni a ani posledni.

Hele, kasli na to. Nechci se s tebou hadat. Nemam na to cas, ani nervy. Jestli se citis poskozen, muzeme si o tom podebatovat. Ale uz jen pres SZ, ok?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tedy abych se priznal tak nevidim nic spatnyhop na tom dat pneumatiky do podvozku, ostatne kdyz jsem tehdy tematata a kategorie zakladal a tridil tak jsem to i tak zamyslel

ale nevim proc se tady kvuli tomu tak hadat

to me vic fascinuje kdyz da nekdo do podvozku vyfuk, a to jsem to videl za poslednich 14dni asi dvakrat ale nejak to neresim

Odkaz ke komentáři

tedy abych se priznal tak nevidim nic spatnyhop na tom dat pneumatiky do podvozku, ostatne kdyz jsem tehdy tematata a kategorie zakladal a tridil tak jsem to i tak zamyslel

ale nevim proc se tady kvuli tomu tak hadat

to me vic fascinuje kdyz da nekdo do podvozku vyfuk, a to jsem to videl za poslednich 14dni asi dvakrat ale nejak to neresim

presne tak a proc me opet neprekvapuje kdo se hada ;)

Odkaz ke komentáři

Grygy: A co kdybys misto kecani zkusil pridat ruku k dilu, co? Navrhuju te za moderatora a ukaz co v tobe je...

A koukej se snazit, protoze i moderatori muzou dostat varovani.

No tohle....byt moderator a jeste s varovanim -_--_-

To by me mohl MichalF jen tise zavidet :D:D

Jinak sorac, byl jsem dezorientovan a vlez jsem ti nechte do tveho prispevku,ponevadz v me sile je jen zapnuti a vypnuti pocitace :D

Jinak nemam potrebu tvou praci napadat, jen se predem ujisti, zda delas pokazde spravnou vec.Konec at neni :spam:

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...