Johanson Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 ohmy.gif Zdarec pánové PLS poradí mě někdo co by se mohlo skrývat za závadu že mě přestal z ničeho nic zam.a odem.Z.P.dveře??! Měl sem podezření na"mikrospínač" v zámku.Zámek sem rozdělal,proměřil vš.3 mikrospínače i tištˇák+ motorek-vše OK. Pro sychr sem zkusil i jinej zámek,ale přesto nic! Ještě prubnu kabeláž.Je možný že by byla špatná Komfortka???Na V.A.G.u mě to napsalo :NESMYSLNÝ SIGNÁL,KOMFORTNÍ JEDNOTKA V NOUZOVÉM REŽIMU. Ještě by mě zajimalo co tím "KOMFORTNÍ JEDNOTKA V NOUZOVÉM REŽIMU"je mysleno..Díky za jakoukoli pomoc,či názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 jakej máš rok ? typ komfortky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Čau mám 3.98, ajak prosím Tě zjistím č.komfortky?Musím ho najít přímo na ní,nebo je někde vepsaný(štítek v servisce)?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Před týdnem jsem jednu měnil-koupená origo ve škodovce,cena 4800,-Kč.Sice chybu nehlásila,ale zamykala jak chtěla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 1. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Čau Cosby myslíš že by to mohla být ta komfortka?Kdybych chtěl vyskoušet třeba jinou(Vrakoviště,atd.)stačilo by aby byl stejný r.v.,a výbava vozu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 V.A.G em bych to asi mohl zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 jo,rok a výbava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.