Publikováno Leden 31, 200718 r ohmy.gif Zdarec pánové PLS poradí mě někdo co by se mohlo skrývat za závadu že mě přestal z ničeho nic zam.a odem.Z.P.dveře??! Měl sem podezření na"mikrospínač" v zámku.Zámek sem rozdělal,proměřil vš.3 mikrospínače i tištˇák+ motorek-vše OK. Pro sychr sem zkusil i jinej zámek,ale přesto nic! Ještě prubnu kabeláž.Je možný že by byla špatná Komfortka???Na V.A.G.u mě to napsalo :NESMYSLNÝ SIGNÁL,KOMFORTNÍ JEDNOTKA V NOUZOVÉM REŽIMU. Ještě by mě zajimalo co tím "KOMFORTNÍ JEDNOTKA V NOUZOVÉM REŽIMU"je mysleno..Díky za jakoukoli pomoc,či názor.
Únor 1, 200718 r Autor Čau mám 3.98, ajak prosím Tě zjistím č.komfortky?Musím ho najít přímo na ní,nebo je někde vepsaný(štítek v servisce)?? Dík
Únor 1, 200718 r Před týdnem jsem jednu měnil-koupená origo ve škodovce,cena 4800,-Kč.Sice chybu nehlásila,ale zamykala jak chtěla
Únor 1, 200718 r Autor Čau Cosby myslíš že by to mohla být ta komfortka?Kdybych chtěl vyskoušet třeba jinou(Vrakoviště,atd.)stačilo by aby byl stejný r.v.,a výbava vozu??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.