cosby Vloženo 2. Únor 2007 Vloženo 2. Únor 2007 Kluci,kdo máte v OII Combi DVD+CD changer,pošlete prosím foto kde a jak je to umístěne.Můžete zde a nebo na cosby@centrum.cz dík Citovat
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 Ten CD měnič má místo vzadu vlevo v kufru..ale DVD nevím..možná by šel taky tam Citovat
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 je na to takovej forychtung, jsou v něm přihrádky, ja v jedny mam CD menic a zbytek je prázdnej. celkem jsou tam asi 3 přihrádky Citovat
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 To mně všechno čeká..zatím mám jen kabel k changeru Ten forychtung se dá dokoupit a přidělat k tomu bočnímu panelu? Citovat
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Vloženo 5. Únor 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17918 U Combi budou asi ta dvířka standardně, co? Ale v té schráně to určitě půjde..ten držák se sehnat nechá, koukal jsem do Etky..jen mně napadá, proč je na 3 pozice, co by tam ještě šlo? Citovat
octosh Vloženo 15. Březen 2009 Vloženo 15. Březen 2009 Kluci,kdo máte v OII Combi DVD+CD changer,pošlete prosím foto kde a jak je to umístěne.Můžete zde a nebo na cosby@centrum.cz dík zdarec, cd changer si hod do kufru někam a dvd do kastlíku před spolujezdce! když si budeš chtít pustit film nepolezeš za jízdy do kufru ne? kdyby jsi chtěl všechno ti zapojím u dělám. Citovat
j0ska Vloženo 15. Březen 2009 Vloženo 15. Březen 2009 tak to se povedlo je vidět, že jsi nový Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.