Janko Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Čau chlapi, chci se zeptat co udělat v případě, když ta černá lišta v předním nárazníku je na každé straně o cca 1,5 cm kratší a tím vzniká alespoň pro mě nehezká mezera. Je to od sluníčka že je kratší a stačilo by sehnat jinou nebo je to v něčem jiném ? R.V 99 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 tentýž problém sem řešil po malé nehodě,kdy to odsr.... nárazník,koupil jsem starší bez lišty a ta původní tam nesedla ani na díry,jel jsem do škodovky a tam mi řekli že se to často měnilo hlavně kvalitativně a objednali mi jí jen podle VINky,stála 1100 kč,nic naplat musel jsem koupit.až jí vyndáš,poznáš že je dodo tzn.že zjevně původní majitel havaroval a moc se s tím nesr..!je to blbé je to tak.takže VIN a hurá do Škoda servisu!Jinak je možné že ten nárazník je z jiného vozu a ten má zevnitř datum výroby tak spíš koukni tam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Čau chlapi, chci se zeptat co udělat v případě, když ta černá lišta v předním nárazníku je na každé straně o cca 1,5 cm kratší a tím vzniká alespoň pro mě nehezká mezera. Je to od sluníčka že je kratší a stačilo by sehnat jinou nebo je to v něčem jiném ? R.V 99 Díky Kup na vraku takovou, aby tam sedela, je zbytecne davat takovej peniz za novou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 davon:to je sice pravda,ale vyžkouší jich několik a taky nemusí být na vraku nějak vstřícní třeba u nás ne,taky vím že na vraku to spíš okecají tím že to prodají jako celek což je většinou víc než nevhodné!ale zkusit to může!jinak jsem chtěl dodat že ta lišta je bezpečnostní prvek která se nemůže takto smrsknout!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Já sem jí kupoval za 500kč na vrakáči a no problem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Chlapi, díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 hlavně napiš jak si dopad,ale je třeba aby si to nekupoval na slepo fakt je to pokaždé jinak,sám nevím proč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Čau, tak jsem ji koupil naslepo a sedí jak prdel na hrnci. Cena 300 Kč na vrakáči. Chce to trochu smlouvat. Čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 davon:to je sice pravda,ale vyžkouší jich několik a taky nemusí být na vraku nějak vstřícní třeba u nás ne,taky vím že na vraku to spíš okecají tím že to prodají jako celek což je většinou víc než nevhodné!ale zkusit to může!jinak jsem chtěl dodat že ta lišta je bezpečnostní prvek která se nemůže takto smrsknout!!!!!! bezpecnostni prvek?????????????????????????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 no to by me taky zajimalo... jaky bezpecnostni prvek???... jestli nekdo jezdi az na doraz aby "bezpecne" narazil to ciziho auta, tak to se pak nedivim, ze ty auta jsou tak pobite ze vsech stran :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 celý nárazník je hodnocen jako bezpečnostní ne na ozdobu,jinakkdyž jsem kupoval tu lištu na štítku bylo napsánono:lišta nárazníku černá,bezp.prvek díl 3.co se vám na tom hoši nezdá to nechápu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.