SkodaFabia1.4MPI Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Jestli někomu padají ručky na Octavii tak mohu opravit. Je to závada v budících a projeví se to většinou na jakém koliv typu budíku. Stačí donést nebo poslat budíky. Opravuji kolem Přerova. Takže po domluvě opravím na počkání. SkodaFabia1.4MPI@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 a cena??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaFabia1.4MPI Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Cena 1100,- Editováno: 11. Únor 2007, autor: SkodaFabia1.4MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wascheck Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Cena 1600,- mifii dela za 1200.- ... jen pro tvoji informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unfall Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Kdyby něco tak se ozvu,jsem z Kojetína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaFabia1.4MPI Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Však na ceně se dá vždycky domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 je někdo kdo to opravuje v okolí zlína?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Taky neni problem - okres Nachod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Jestli někomu padají ručky na Octavii tak mohu opravit. Je to závada v budících a projeví se to většinou na jakém koliv typu budíku. Stačí donést nebo poslat budíky. Opravuji kolem Přerova. Takže po domluvě opravím na počkání. SkodaFabia1.4MPI@seznam.cz Zatím OK ale kdyby tak to mám kousek. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Zatím OK ale kdyby tak to mám kousek. aspon o tobě vím....,kdyby něco,ještě mám v záloze vašu....ale ten o tom ještě neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 aspon o tobě vím....,kdyby něco,ještě mám v záloze vašu....ale ten o tom ještě neví klidně, PR jezdím často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dony Vloženo 29. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2007 je někdo kdo to opravuje v okolí zlína?? Brno na počkání.605580160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boci Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Padají mi ručičky u budíků na Octavii 1.8T r.v 1999.Kdo by je na počkání opravil.Nejlépe jižní čechy - okolí Písek nebo Tábor.Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Padají mi ručičky u budíků na Octavii 1.8T r.v 1999.Kdo by je na počkání opravil.Nejlépe jižní čechy - okolí Písek nebo Tábor.Děkuji. Domažlice 777932380 na pockani 10minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Domažlice 777932380 na pockani 10minut A pro ostatni o vikendu jedu prahu kdyby nekdo potreboval tak telefonicky obednat a opravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andys Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Taky mi to začalo dělat. Byl jsem v šoku. Ručičky mrtvý a pak naskočily, takhle ještě asi dvakrát.. Jak se to dá opravit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Taky mi to začalo dělat. Byl jsem v šoku. Ručičky mrtvý a pak naskočily, takhle ještě asi dvakrát.. Jak se to dá opravit?? já měl to samé...většinou to dělá studený spoj na desce, ale pokud tomu moc nerozumíš jako já, tak to přenech odborníkům, nebo kup nové budíky, jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andys Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 já měl to samé...většinou to dělá studený spoj na desce, ale pokud tomu moc nerozumíš jako já, tak to přenech odborníkům, nebo kup nové budíky, jako já To není problém. Jsem elektrikář nebojím se toho. Když to už budu mít venku tak se na to podívám, jen mi šlo o radu co nebo kde je problém.. Díky moc za radu až budu mít čas vrhnu se na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom 1.8T Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Brno na počkání.605580160 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lisky Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 taky neni problém jsem z českého krumlova, takže jihočeši se můžou ozvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOTODUK Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Zatím OK ale kdyby tak to mám kousek. ahoj padají mi budíky na octavii můžeš napsat tel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOTODUK Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 padají mi rucicky na octavii spravuje nekdo v okolí olomouce? díky napiste telefoní císlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gyga Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Je možné, že se padání ruček stává i u ukazetele na teplotu chladící kapaliny? Vyměnil jsem termostat a ručka se mi nedostane stejně přes 60, auto bez problému topí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Ahoj te, měnil jsem ručičky za červené a jen jsem vypojil budiky, vyměnil ručičky a zpět... od té doby mi padají ručičky... jsem z Turnova, poraďte... PS.: nic jsem nerozebíral... Editováno: 17. leden 2014, autor: Effo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.