Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Dnes jsme se synem dokončily po dlouhé době model Boeingu B17G. Tak mne napadlo založit toto téma. Každý máme nějaké zájmy, sny... Jasné, že tím myslím koníčky mimo práce (fuj od toho si raději odpočinout) a našich aut, to je jasné a o tom vlastně celé toto fórum je. Tak jestli se bude chtít něčím pochlubit, nebo dá se říct, s něčím svěřit, tak sem s tím. Mohli by jsme si poradit, pokecat a tak.... Tady je foto Boeingu B17G Flying Fortress - ScorchyII a Mustangu P51D - Blondie, obě v měřítku 1:48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Detail nábojové komory Mustangu P51D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ty jo, hezky, fakt tleskám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Detail přídě B17G: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ty jo, hezky, fakt tleskám Jo po třech letech, není čas a navíc to moc neumíme, ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Dolní kulometná věž B17. Vše je funkční, otočné věže, pohyblivé kulomety..., na předchozích foto je vidět i začouzená plocha křídel od výfuku motorů (odtoková hrana křídel) Editováno: 4. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 a co kdyby jste napsali o co se zajímáte místo obdivů.Taky obdivuji,kdysi jsem lepil lodě.Dnes málo času,tak snad jen trošku ta eletronika na těch plechových Škoda nesmyslech na kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 MŮJ KONÍČEK JE PES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 A ZAJÍMAM SE O ŽENSKÝ PRSA ( VELKÝ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 A ZAJÍMAM SE O ŽENSKÝ PRSA ( VELKÝ ) Tak, to jsem čekal, kdo na toto téma bude první. Typoval jsem MichalaF... To snad baví všechny chlapy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 MŮJ KONÍČEK JE PES Jo pejsek, to je takový barometr dobré nálady, vždy víš co od něj můžeš čekat, na rozdíl od lidí... My máme deset let trpasličího pudla, ale trochu přerostl, skoro je jak střední pudl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 žena mi řiká že mam kozí nemoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Toto byl první model co kluk dotáhl do konce, před pěti lety(měl 13 let), toto letí. Shelby Cobra serieI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Něco na téma RC modelů. Teď děláme kastli z Fabie. Na RC modely je problém sehnat karosérii od škodovky. Automobilka to zakázala, prodává jen svůj RC model Fabky WRC a sedanu. Oktávka se dala sehnat minulý rok s těžkostmi a teď už si to nikdo netroufne prodávat. Jo autorské práva jsou i v této oblasti. Editováno: 4. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) Taky obdivuji,kdysi jsem lepil lodě.Dnes málo času,tak snad jen trošku ta eletronika na těch plechových Škoda nesmyslech na kolech No ona je elektronika i na RC modelech, tak můžeš rozšířit služby, auto jako auto Editováno: 4. Únor 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Na letosek planejem se synem RC model letadla. Uvidime jestli pujdem do vetrone nebo nahodime neco s motorem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Na letosek planejem se synem RC model letadla. Uvidime jestli pujdem do vetrone nebo nahodime neco s motorem No tak, to klobouk dolů. Letadlo, hlavně motorové je docela těžké na ovládání, no a RC vrtulník, tak na to jsou speciální kurzy, to je prostě těžké jak prase!!! Větroň s elektromotorem na začátek vhodná volba, jak mi diktuje synátor přes rameno. Jo on tím žije, a že má před zkouškama v autoškole to mu je putna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 žena mi řiká že mam kozí nemoc A chceš se vůbec léčit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 ne vžádném případě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Podvozek Tamiya TB-02, detail předního závěsu, nově namontován stabilizátor(modrá tyčka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 A zadní náprava. Samo, že podvozek je plně seřiditelný: změna rozvoru a rozchodu, nastavení výšky přední a zadní nápravy nezávisle, odkolony kol, sbíhavost předních kol, po tuningu se dá seřídit i sbíhavost zadních kol, změnou viskozity použitého oleje změna charakteristiky tlumení, tvrdost pružin, uložení tlumičů-naklápění, tři druhy tvrdosti stabilizátorů, svornost předního i zadního diferenciálu, změna převodů, různé pneu, motory, disky s různými OFFsety ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Taky trochu modelařím, teď už jen auta 1/24 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paul Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Subaru Impreza WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.