Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes jsme se synem dokončily po dlouhé době model Boeingu B17G.

Tak mne napadlo založit toto téma. Každý máme nějaké zájmy, sny...

Jasné, že tím myslím koníčky mimo práce (fuj od toho si raději odpočinout) a našich aut, to je jasné a o tom vlastně celé toto fórum je.

Tak jestli se bude chtít něčím pochlubit, nebo dá se říct, s něčím svěřit, tak sem s tím.

Mohli by jsme si poradit, pokecat a tak....

Tady je foto Boeingu B17G Flying Fortress - ScorchyII a Mustangu P51D - Blondie, obě v měřítku 1:48

post-31-1170590617.jpg

• Autor

Detail nábojové komory Mustangu P51D

post-31-1170590843.jpg

ty jo, hezky, fakt tleskám :)

• Autor

Detail přídě B17G:

post-31-1170591045.jpg

• Autor
ty jo, hezky, fakt tleskám :)

Jo po třech letech, není čas a navíc to moc neumíme, ale díky -_-

:palec2:
  • Autor

Dolní kulometná věž B17.

Vše je funkční, otočné věže, pohyblivé kulomety..., na předchozích foto je vidět i začouzená plocha křídel od výfuku motorů (odtoková hrana křídel)

post-31-1170591476.jpg

Upraveno od Peterer

a co kdyby jste napsali o co se zajímáte místo obdivů.Taky obdivuji,kdysi jsem lepil lodě.Dnes málo času,tak snad jen trošku ta eletronika na těch plechových Škoda nesmyslech na kolech :D:D

MŮJ KONÍČEK JE PES

post-31-1170591536.jpg

A ZAJÍMAM SE O ŽENSKÝ PRSA ( VELKÝ ) :smich:

• Autor
A ZAJÍMAM SE O ŽENSKÝ PRSA ( VELKÝ ) :smich:

Tak, to jsem čekal, kdo na toto téma bude první. Typoval jsem MichalaF...

To snad baví všechny chlapy :palec2:

• Autor
MŮJ KONÍČEK JE PES

Jo pejsek, to je takový barometr dobré nálady, vždy víš co od něj můžeš čekat, na rozdíl od lidí...

My máme deset let trpasličího pudla, ale trochu přerostl, skoro je jak střední pudl :D

post-31-1170592144.jpg

žena mi řiká že mam kozí nemoc :smich:

• Autor

Toto byl první model co kluk dotáhl do konce, před pěti lety(měl 13 let), toto letí.

Shelby Cobra serieI.

post-31-1170592439.jpg

:palec2:
  • Autor

Něco na téma RC modelů.

Teď děláme kastli z Fabie. Na RC modely je problém sehnat karosérii od škodovky. Automobilka to zakázala, prodává jen svůj RC model Fabky WRC a sedanu. Oktávka se dala sehnat minulý rok s těžkostmi a teď už si to nikdo netroufne prodávat. Jo autorské práva jsou i v této oblasti.

post-31-1170592951.jpg

Upraveno od Peterer

• Autor
Taky obdivuji,kdysi jsem lepil lodě.Dnes málo času,tak snad jen trošku ta eletronika na těch plechových Škoda nesmyslech na kolech :D  :D

No ona je elektronika i na RC modelech, tak můžeš rozšířit služby, auto jako auto ;)

post-31-1170593359.jpg

Upraveno od Peterer

Na letosek planejem se synem RC model letadla. Uvidime jestli pujdem do vetrone nebo nahodime neco s motorem

• Autor
Na letosek planejem se synem RC model letadla. Uvidime jestli pujdem do vetrone nebo nahodime neco s motorem

No tak, to klobouk dolů. Letadlo, hlavně motorové je docela těžké na ovládání, no a RC vrtulník, tak na to jsou speciální kurzy, to je prostě těžké jak prase!!!

Větroň s elektromotorem na začátek vhodná volba, jak mi diktuje synátor přes rameno. Jo on tím žije, a že má před zkouškama v autoškole to mu je putna...

• Autor
žena mi řiká že mam kozí nemoc :smich:

A chceš se vůbec léčit? :D

ne vžádném případě lol

• Autor

Podvozek Tamiya TB-02, detail předního závěsu, nově namontován stabilizátor(modrá tyčka).

post-31-1170594782.jpg

• Autor

A zadní náprava.

Samo, že podvozek je plně seřiditelný: změna rozvoru a rozchodu, nastavení výšky přední a zadní nápravy nezávisle, odkolony kol, sbíhavost předních kol, po tuningu se dá seřídit i sbíhavost zadních kol, změnou viskozity použitého oleje změna charakteristiky tlumení, tvrdost pružin, uložení tlumičů-naklápění, tři druhy tvrdosti stabilizátorů, svornost předního i zadního diferenciálu, změna převodů, různé pneu, motory, disky s různými OFFsety .....

post-31-1170595181.jpg

Taky trochu modelařím, teď už jen auta 1/24

post-31-1170595692.jpg

Subaru Impreza WRC

post-31-1170595808.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.