Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ono to bude asi niečo také. Napríklad CAN Gateway pozná aj voľbu pre RJ kontroly tlaku pneu, čo samozrejme OII nemá. Majú to iba Audiny a drahí koncernoví bratia (ale potom to vie zobraziť už aj teplotu a tlak pneu). Samozrejme OII nie. Na to asi nemá upravený SW a ani vhodný displej nie je.

Vloženo

Jen takovej OT postreh, dneska se mi 2x stalo (fakt, nekecam), ze proti me na svetlech stala OII a Superb, xenony na ty Octe vzdycky oslnovaly, u Superba ne_e. Asi to opravdu z fabriky je posazeny jinak, treba Mondea taky oslnujou, nebo sem mel proste stesti na dve Octy, co mely dodelany xenony na prasaka. Jestli tam je nejakej predpis (ze by? :) ), tak na nej nektery asi prdej. No, ale to je jen takovej dnesni postreh....

• o 3 roky později...
Vloženo (editace)

Takže když mam do obych světel H7 přidané pouze adaptery a zarovky D2 tak bych mel dat bez Shutter?

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Vloženo (editace)

A nemyslíš si, že je to značná prasárna? Takéto riešenie osňuje omnoho viac, než všakovaké super svietivé žiarovky, lebo výboj je podstatne dlhší, než rozžeravené vlákno žiarovky. S tým sa ale u paraboly nepočítalo, takže časť výboja je už mimo ohniska. To si tam nevedel dať rovno originálne Xenóny? Predáva ich kadekto (napr. aj ja, lebo som urobil facelift predku).

Editováno: , autor: Diamant

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...