Publikováno Únor 5, 200718 r mam taky mensi problem s centralom, auto sa samo zamyka aj ked je zamknute, robi to tak asi 20x za minutu chvilu klud a potom zas, obcas ma zamkne v aute a nechce ma pustit von takze musim otvorit dialkovym, tym sa dostavam k problemu cislo dva auto som mal dva tyzdne odparkovane bez dozoru a samozrejme vybilo baterku, vie mi niekto povedat AKO vybrat baterku aby som ju mohol nabit, odpojil som minus potom plus aj s tym plechom ale neviem dat dole tu skrinku s kablami a dvoma poistkami co je navrchu. Je to trapne ale neviem ako to dat dole bez pouzitia hrubeho nasilia
Únor 6, 200718 r ako ja viem, baterka sa u oktavii bez pouzitia kluca 13 s nasadkou neda dat dole, mne ju menili priamo v servise..tiez som si ehmm nevedel ju dat dole sam... co sa tyka uzamykania centralu, chyba bude pravdepodobne v DO na kluci, skus sa poradit v Skoda servise
Únor 6, 200718 r Autor vsak hej ale ono to robi aj vtedy ked je kluc daleko od auta. Na baterke som odpojil +,- aj spodok co ju drzi na mieste ale neviem dat dole tu krabicku s kablami , co je navrchu. ale dik.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.