novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 dobry, nebo spatny?? me se to docela zamlouva....decent no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 myslim tedy ty mracitka a ten chrom hajzl od toho milotecu na tom narazniku....ty zrcatka, to je trochu ufo, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No protoze se mi libi origo tak musim na todle rict ... eee pfuj ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Ty zrcátka jsou strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 super kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 super kola No mozna zimaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 sice chrom klucky by mozno pomohli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 No protoze se mi libi origo tak musim na todle rict ... eee pfuj ;-) jj taky mam rad origo, ale chvilku sem alespon premejslel nad tema mracitkama, ahodou okolnosti sem je neska videl v realu a musim rict, ze to fakt ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 mračítka jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Mě se ty mračíta taky docela líběj,ale hádat se pak někde s policajtama nebo na technický,to mi za to nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 tak to nechápu proč mam je na autě a jsou homologovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Mě se ty mračíta taky docela líběj,ale hádat se pak někde s policajtama nebo na technický,to mi za to nestojí Tak se nehadej... Nevim proc by se mel nekdo hadat? Je na nich vyrazeny ecko, mam k nim papir s homologaci... Jinak SUPER POKLICE A ZRCADLA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Mě se ty mračíta taky docela líběj,ale hádat se pak někde s policajtama nebo na technický,to mi za to nestojí Tak se nehadej... Nevim proc by se mel nekdo hadat? Je na nich vyrazeny ecko, mam k nim papir s homologaci... Jinak SUPER POKLICE A ZRCADLA no ty zrcadla sou uplne priserny!!!to je dobrej des a majitele nechapu, trochu ulet no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 to si nevybral uplne to nejlpesi vozidlo jako mustr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 to si nevybral uplne to nejlpesi vozidlo jako mustr no to jo, ale je to z nejakejch nemeckejch stranek, tam sou lidi divny no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 mracitka su pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 mracitka su pekne Teda ty kola tomu taky docela slušej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 mracitka su pekne Teda ty kola tomu taky docela slušej jj mracitka sou decentni, takhle to vypada fakt dobre...a ty kola, hmmmm!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 MB , Diamond Nuvolari Design 8 x 17 ET35 H&R podvozok, -50mm a nic viac netreba!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 7. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 MB , Diamond Nuvolari Design 8 x 17 ET35H&R podvozok, -50mm a nic viac netreba!!! no kdybych tam dal este nizsi podvozek, tak teda nevim, jak bych v zime existoval, uz todle je teda dost low.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ved rs ma len -1.5cm. az taky extrem to nemoze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 jj, ty mracitka jsou gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 MB , Diamond Nuvolari Design 8 x 17 ET35H&R podvozok, -50mm a nic viac netreba!!! no kdybych tam dal este nizsi podvozek, tak teda nevim, jak bych v zime existoval, uz todle je teda dost low.... Souhlas !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Na první se mi toho zrovna moc nelíbí. Ta druhá má zajímavá kola, ale mračítkům jsem zatím nějak nepřišel na chuť. To už raději prodloužit kapotu. Nevypadá to tak uměle. Jsem zvědavý, jak bude na jaře vypadat můj (zatím sériový) Plecháček. Začínám mít v ložnici na skříni docela těsno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jsem téhož názoru, že to není až tak moc, spíš mi přijde, že to zkouší na věci jako Offroudy a jeepy atd... ale tak nejhorší to není. Pouze můj názor vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.