Únor 6, 200718 r Autor myslim tedy ty mracitka a ten chrom hajzl od toho milotecu na tom narazniku....ty zrcatka, to je trochu ufo, no...
Únor 6, 200718 r Autor No protoze se mi libi origo tak musim na todle rict ... eee pfuj ;-) jj taky mam rad origo, ale chvilku sem alespon premejslel nad tema mracitkama, ahodou okolnosti sem je neska videl v realu a musim rict, ze to fakt ne...
Únor 6, 200718 r Mě se ty mračíta taky docela líběj,ale hádat se pak někde s policajtama nebo na technický,to mi za to nestojí
Únor 7, 200718 r Mě se ty mračíta taky docela líběj,ale hádat se pak někde s policajtama nebo na technický,to mi za to nestojí Tak se nehadej... Nevim proc by se mel nekdo hadat? Je na nich vyrazeny ecko, mam k nim papir s homologaci... Jinak SUPER POKLICE A ZRCADLA
Únor 7, 200718 r Autor Mě se ty mračíta taky docela líběj,ale hádat se pak někde s policajtama nebo na technický,to mi za to nestojí Tak se nehadej... Nevim proc by se mel nekdo hadat? Je na nich vyrazeny ecko, mam k nim papir s homologaci... Jinak SUPER POKLICE A ZRCADLA no ty zrcadla sou uplne priserny!!!to je dobrej des a majitele nechapu, trochu ulet no...
Únor 7, 200718 r Autor to si nevybral uplne to nejlpesi vozidlo jako mustr no to jo, ale je to z nejakejch nemeckejch stranek, tam sou lidi divny no....
Únor 7, 200718 r Autor mracitka su pekne Teda ty kola tomu taky docela slušej jj mracitka sou decentni, takhle to vypada fakt dobre...a ty kola, hmmmm!!!
Únor 7, 200718 r Autor MB , Diamond Nuvolari Design 8 x 17 ET35H&R podvozok, -50mm a nic viac netreba!!! no kdybych tam dal este nizsi podvozek, tak teda nevim, jak bych v zime existoval, uz todle je teda dost low....
Únor 7, 200718 r MB , Diamond Nuvolari Design 8 x 17 ET35H&R podvozok, -50mm a nic viac netreba!!! no kdybych tam dal este nizsi podvozek, tak teda nevim, jak bych v zime existoval, uz todle je teda dost low.... Souhlas !!!
Únor 7, 200718 r Na první se mi toho zrovna moc nelíbí. Ta druhá má zajímavá kola, ale mračítkům jsem zatím nějak nepřišel na chuť. To už raději prodloužit kapotu. Nevypadá to tak uměle. Jsem zvědavý, jak bude na jaře vypadat můj (zatím sériový) Plecháček. Začínám mít v ložnici na skříni docela těsno
Únor 7, 200718 r Jsem téhož názoru, že to není až tak moc, spíš mi přijde, že to zkouší na věci jako Offroudy a jeepy atd... ale tak nejhorší to není. Pouze můj názor vkus
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.