Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Akce bude v létě, na chatě, a nejmenovaný mischicka prohlásil, že si každý může dát panáka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Když bude vhodná chvíle a volnej čas, pak no problemo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 10. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 To je nas Písečaku tak málo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Asi jo A co to takhle spojit s okolím??? Vodňany, Budějky... Takovej mini jihočeskej srázek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 No to je jasný že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Tak jihočeši, jste tu někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 12. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 hm zas jen mi dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Budějčáci tu taky jsou.. ale nemám moc času.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ahoj,Č.B. taky by bylzájempokud možno!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Přidám se, ale ne tenhle týden, jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Taky jsem na tom hooodně špatně s časem, ale nějakou tu chvilku si snad najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 1) je to tady nějaký vlažný 2)mohli bychom to při malé účasti spojit s fabiákama? 3)stanoví tu už někdo pevný datum? 4)nejde o sraz tunerů ale škodovek z tohoto fora ne?! haloooo,hlašte se!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Nějak teď nestíhám... V první řadě je třeba zjistit, kdo vůbec na jihu je a může dorazit... Mě samotnýmu od přístího pátku zase začíná škola (resp. VŠ dálkově) a to znamená, že mám od příštího pátku a pak každejch dalších 14 dní pátek a sobotu zabitou:( Takže když to tak vezmu, klidně nadhodim pro mě nejbližší možné datum 3.3.2007 Myslim si, že neni problém spojit srázek s Fábkama, Roomsterama, O2 i Supama, jak tuning tak série. Zatim se tu objevilo 5 lidí a to si myslim, že je na nějaké plánování celkem málo Takže lidičky HLAŠTE SE, NAVRHUJTE, AŤ SE NĚJAK DOMLUVÍME!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Skusim zjistit kdo je majitelem letiště u Písku.Mohlo by to bejt tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Asi jo A co to takhle spojit s okolím??? Vodňany, Budějky... Takovej mini jihočeskej srázek? Prosimtě je možný že jsem tě dneska potakal v Písku v sedm rano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Asi jo A co to takhle spojit s okolím??? Vodňany, Budějky... Takovej mini jihočeskej srázek? Prosimtě je možný že jsem tě dneska potakal v Písku v sedm rano? Určitě ne O víkendu možná, jsem z Protivína, takže v Písku jsem každou chvíli, ale přes tejden dělám v Práglu A dovolenou zrovna nemám... Jinak letiště v Krašovicích by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 13. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Asi jo A co to takhle spojit s okolím??? Vodňany, Budějky... Takovej mini jihočeskej srázek? Prosimtě je možný že jsem tě dneska potakal v Písku v sedm rano? Určitě ne O víkendu možná, jsem z Protivína, takže v Písku jsem každou chvíli, ale přes tejden dělám v Práglu A dovolenou zrovna nemám... Jinak letiště v Krašovicích by bylo super Tak nic,asi ma nekdo v Písku podobnou jako ty.To letiště je prave dost super,ale nevim jak je to s vlastníkem pokusím jse to zjistit.Mám ale zato že už tam neco nedavno bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 Taky bych dal nějakej srázek jsem z Č.B.podřídím se kdy to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 2)mohli bychom to při malé účasti spojit s fabiákama? Jéé, já už se hlásill i jako Fabiák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 2)mohli bychom to při malé účasti spojit s fabiákama? Jéé, já už se hlásill i jako Fabiák jo,já tě neznám ani ty kluky výše ale optej se jich jak se rozhodli,když to tu založili tak mají právo rozhodnout!myslím ale že to půjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 2)mohli bychom to při malé účasti spojit s fabiákama? Jéé, já už se hlásill i jako Fabiák jo,já tě neznám ani ty kluky výše ale optej se jich jak se rozhodli,když to tu založili tak mají právo rozhodnout!myslím ale že to půjde! Uvidíme co se z toho vyklube. Ale aspoň byste konečně viděli pořádný auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Ale aspoň byste konečně viděli pořádný auto Tak ten byl dobrej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Tak ten byl dobrej... Jen mám nevím proč pocit, že teď nás tam nevezmou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Jen mám nevím proč pocit, že teď nás tam nevezmou Vezmou, neboj,,, přece se nebudou srážet ve třech kusech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Vezmou, neboj,,, přece se nebudou srážet ve třech kusech... Pořád jsou na na tom líp než my - my se scházíme v ČB ve dvou, ale pssst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.