Publikováno Únor 8, 200718 r Akce bude v létě, na chatě, a nejmenovaný mischicka prohlásil, že si každý může dát panáka.
Únor 11, 200718 r Asi jo A co to takhle spojit s okolím??? Vodňany, Budějky... Takovej mini jihočeskej srázek?
Únor 13, 200718 r 1) je to tady nějaký vlažný 2)mohli bychom to při malé účasti spojit s fabiákama? 3)stanoví tu už někdo pevný datum? 4)nejde o sraz tunerů ale škodovek z tohoto fora ne?! haloooo,hlašte se!!!!!!!!!!!!!!
Únor 13, 200718 r Nějak teď nestíhám... V první řadě je třeba zjistit, kdo vůbec na jihu je a může dorazit... Mě samotnýmu od přístího pátku zase začíná škola (resp. VŠ dálkově) a to znamená, že mám od příštího pátku a pak každejch dalších 14 dní pátek a sobotu zabitou:( Takže když to tak vezmu, klidně nadhodim pro mě nejbližší možné datum 3.3.2007 Myslim si, že neni problém spojit srázek s Fábkama, Roomsterama, O2 i Supama, jak tuning tak série. Zatim se tu objevilo 5 lidí a to si myslim, že je na nějaké plánování celkem málo Takže lidičky HLAŠTE SE, NAVRHUJTE, AŤ SE NĚJAK DOMLUVÍME!!!
Únor 13, 200718 r Autor Asi jo A co to takhle spojit s okolím??? Vodňany, Budějky... Takovej mini jihočeskej srázek? Prosimtě je možný že jsem tě dneska potakal v Písku v sedm rano?
Únor 13, 200718 r Asi jo A co to takhle spojit s okolím??? Vodňany, Budějky... Takovej mini jihočeskej srázek? Prosimtě je možný že jsem tě dneska potakal v Písku v sedm rano? Určitě ne O víkendu možná, jsem z Protivína, takže v Písku jsem každou chvíli, ale přes tejden dělám v Práglu A dovolenou zrovna nemám... Jinak letiště v Krašovicích by bylo super
Únor 13, 200718 r Autor Asi jo A co to takhle spojit s okolím??? Vodňany, Budějky... Takovej mini jihočeskej srázek? Prosimtě je možný že jsem tě dneska potakal v Písku v sedm rano? Určitě ne O víkendu možná, jsem z Protivína, takže v Písku jsem každou chvíli, ale přes tejden dělám v Práglu A dovolenou zrovna nemám... Jinak letiště v Krašovicích by bylo super Tak nic,asi ma nekdo v Písku podobnou jako ty.To letiště je prave dost super,ale nevim jak je to s vlastníkem pokusím jse to zjistit.Mám ale zato že už tam neco nedavno bylo.
Únor 13, 200718 r 2)mohli bychom to při malé účasti spojit s fabiákama? Jéé, já už se hlásill i jako Fabiák
Únor 14, 200718 r 2)mohli bychom to při malé účasti spojit s fabiákama? Jéé, já už se hlásill i jako Fabiák jo,já tě neznám ani ty kluky výše ale optej se jich jak se rozhodli,když to tu založili tak mají právo rozhodnout!myslím ale že to půjde!
Únor 14, 200718 r 2)mohli bychom to při malé účasti spojit s fabiákama? Jéé, já už se hlásill i jako Fabiák jo,já tě neznám ani ty kluky výše ale optej se jich jak se rozhodli,když to tu založili tak mají právo rozhodnout!myslím ale že to půjde! Uvidíme co se z toho vyklube. Ale aspoň byste konečně viděli pořádný auto
Únor 14, 200718 r Jen mám nevím proč pocit, že teď nás tam nevezmou Vezmou, neboj,,, přece se nebudou srážet ve třech kusech...
Únor 14, 200718 r Vezmou, neboj,,, přece se nebudou srážet ve třech kusech... Pořád jsou na na tom líp než my - my se scházíme v ČB ve dvou, ale pssst
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.