Březen 17, 200718 r dva odpadlíci. jeden furt něco natáčel a ten druhej .... no když chýbí íhahá, tak se radši nikam neseru
Březen 17, 200718 r dva odpadlíci. jeden furt něco natáčel a ten druhej .... no když chýbí íhahá, tak se radši nikam neseru No nenaděláš nic, Obsah ničím nenahradíš a když není turbo OK tak ani ten obsah nestačí.
Březen 17, 200718 r Tak z těch fotek to vypadá, že vyhrál MarCel (alias kapucín )...ale fakt mu to jelo a když se pak dostal přede mě, tak bych řek, že to ani nekouřilo,,,
Březen 17, 200718 r ... Olo se tu dloube v nose či co Olo tam telefonoval... To jsou jen keci Olo telefonoval a dloubal se v nose ?
Březen 17, 200718 r Tak z těch fotek to vypadá, že vyhrál MarCel (alias kapucín )...ale fakt mu to jelo a když se pak dostal přede mě, tak bych řek, že to ani nekouřilo,,, priste tomu dam plnej aby jsem taky zakouril jako ty
Březen 17, 200718 r ... žije stvoření jménem OloZX6R alias pan Růžovka Upraveno Březen 18, 200718 r od oggy
Březen 17, 200718 r Olo sliboval, že možná přijede i pan železná tyč, ale jeho dráhá polovička se tam celou dobu objímala s panem dřevěná tyč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.