oggy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 letec v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Tak to je hustá fotogalerka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a to je vše přátelé, pěkně sem si nahnal příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení Tak děkuji za veřejné ztrapnění... Přítulkyně vzkazuje, že příště bude místo tyče objímat jen tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 (editace) a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení Tak děkuji za veřejné ztrapnění... Přítulkyně vzkazuje, že příště bude místo tyče objímat jen tebe a sakra, teď aby pan železná tyč nepřišel za mnou Editováno: 17. Březen 2007, autor: oggy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 pekny fotky, ja fotak nechal doma kvuli pocasi a ted toho lituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení A ten nádhernej kukuč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení A ten nádhernej kukuč A ještě ty se přidávej,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 No galerka je to nádherná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení A ten nádhernej kukuč sem si dal taky při focení záležet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 koukam ted na nazev tematu ... Písečáci ... byl tam aspon nekdo, kdo ma neco spolecneho s Piskem? Ja mam akorad sefa z Pisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení A ten nádhernej kukuč sem si dal taky při focení záležet To je jedině dobře, když dokumentace tak pořádná i s detailama. Kde jsou ted asi klucí ze Ždáru, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 navrhuju změnu názvu tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Taky přidám foto tajnýho kapucínka.. Kapucínek všechny pozdravuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 koukam ted na nazev tematu ... Písečáci ... byl tam aspon nekdo, kdo ma neco spolecneho s Piskem? Ja mam akorad sefa z Pisku No jasný že zakládající nepřijel, nebo snad ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Taky přidám foto tajnýho kapucínka.. Kapucínek všechny pozdravuje No tak to je pořádný utajení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Taky přidám foto tajnýho kapucínka.. Kapucínek všechny pozdravuje jeste ze jsem v tom nebyl sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Já bych řek, že nepřijel.. .jinak u tajnýho kapucínka je nahoře na fotce vidět i pan Dráček,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Já bych řek, že nepřijel.. .jinak u tajnýho kapucínka je nahoře na fotce vidět i pan Dráček,,, No No No, hele pan Bartuch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Peťa pozdravuje z postele a myslím, že se nestihne ani otočit a spí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartuch Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 No musím se aspoň podívat na foto když mi to nevyšlo sere mě to ale stará matka nepřijela tak jsem dělal zdravotníka já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 No musím se aspoň podívat na foto když mi to nevyšlo sere mě to ale stará matka nepřijela tak jsem dělal zdravotníka já. já si to myslel že tě tchýně jaruna podfoukla to si za rámeček nedá, co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Miha77: v kolik jste odjížděli vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Miha77: v kolik jste odjížděli vy ? HHHHHmmmmmmmmmm, nevím přesně okolo 8:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.