Březen 17, 200718 r a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení Tak děkuji za veřejné ztrapnění... Přítulkyně vzkazuje, že příště bude místo tyče objímat jen tebe
Březen 17, 200718 r a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení Tak děkuji za veřejné ztrapnění... Přítulkyně vzkazuje, že příště bude místo tyče objímat jen tebe a sakra, teď aby pan železná tyč nepřišel za mnou Upraveno Březen 17, 200718 r od oggy
Březen 17, 200718 r a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení A ten nádhernej kukuč A ještě ty se přidávej,,,
Březen 17, 200718 r a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení A ten nádhernej kukuč sem si dal taky při focení záležet
Březen 17, 200718 r koukam ted na nazev tematu ... Písečáci ... byl tam aspon nekdo, kdo ma neco spolecneho s Piskem? Ja mam akorad sefa z Pisku
Březen 17, 200718 r a to nejlepší na konec pan Růžovka v plném nasazení A ten nádhernej kukuč sem si dal taky při focení záležet To je jedině dobře, když dokumentace tak pořádná i s detailama. Kde jsou ted asi klucí ze Ždáru,
Březen 17, 200718 r koukam ted na nazev tematu ... Písečáci ... byl tam aspon nekdo, kdo ma neco spolecneho s Piskem? Ja mam akorad sefa z Pisku No jasný že zakládající nepřijel, nebo snad ano.
Březen 17, 200718 r Taky přidám foto tajnýho kapucínka.. Kapucínek všechny pozdravuje No tak to je pořádný utajení
Březen 17, 200718 r Taky přidám foto tajnýho kapucínka.. Kapucínek všechny pozdravuje jeste ze jsem v tom nebyl sam
Březen 17, 200718 r Já bych řek, že nepřijel.. .jinak u tajnýho kapucínka je nahoře na fotce vidět i pan Dráček,,,
Březen 17, 200718 r Já bych řek, že nepřijel.. .jinak u tajnýho kapucínka je nahoře na fotce vidět i pan Dráček,,, No No No, hele pan Bartuch
Březen 17, 200718 r No musím se aspoň podívat na foto když mi to nevyšlo sere mě to ale stará matka nepřijela tak jsem dělal zdravotníka já.
Březen 17, 200718 r No musím se aspoň podívat na foto když mi to nevyšlo sere mě to ale stará matka nepřijela tak jsem dělal zdravotníka já. já si to myslel že tě tchýně jaruna podfoukla to si za rámeček nedá, co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.