Březen 17, 200718 r jo,v tom prvním nahoře ve 120 to koplo,ale pocítil jsem to v tom druhém tak jsemmusel zastavit Upraveno Březen 17, 200718 r od octaviaman
Březen 17, 200718 r uuuuuuuuuuužžžžžžžžžžž a ty vole, co to tam stojí za červeňáčka sem si říkal že budu utajenej a už je to tady
Březen 17, 200718 r jo,v tom prvním nahoře ve 120 to koplo,ale pocítil jsem to v tom druhém tak jsemmusel zastavit Měl jsi jen vypnout klíček na rovince a hned nastartovat a je to OK, já to tak řešil před týdnem v Německu když jsem v kopci ztratil dech.
Březen 17, 200718 r jo,v tom prvním nahoře ve 120 to koplo,ale pocítil jsem to v tom druhém tak jsemmusel zastavit Měl jsi jen vypnout klíček na rovince a hned nastartovat a je to OK, já to tak řešil před týdnem v Německu když jsem v kopci ztratil dech. Přesně jak píše Míra, stačí zdechnout a znova nastartovat a vše ok
Březen 17, 200718 r jo,v tom prvním nahoře ve 120 to koplo,ale pocítil jsem to v tom druhém tak jsemmusel zastavit Měl jsi jen vypnout klíček na rovince a hned nastartovat a je to OK, já to tak řešil před týdnem v Německu když jsem v kopci ztratil dech. Přesně jak píše Míra, stačí zdechnout a znova nastartovat a vše ok jůůůů, ty máš ale pěknej avatar
Březen 17, 200718 r jo,v tom prvním nahoře ve 120 to koplo,ale pocítil jsem to v tom druhém tak jsemmusel zastavit Měl jsi jen vypnout klíček na rovince a hned nastartovat a je to OK, já to tak řešil před týdnem v Německu když jsem v kopci ztratil dech. jo,ale po tmě semi moc nechtělo,jink to dělám taky tak Upraveno Březen 17, 200718 r od octaviaman
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.