Únor 9, 201114 r tak tě tady vítám jihočechu pár nás tady je a většinou chodíme sem http://forum.skodahome.cz/topic/89364-budvar-arena-na-skodahomecz/ odkud jsi???
Srpen 11, 201114 r tak tě tady vítám jihočechu pár nás tady je a většinou chodíme sem http://forum.skodahome.cz/topic/89364-budvar-arena-na-skodahomecz/ odkud jsi??? TAK PO ČASE JSEM NAKOUKNUL A ČUMIM JAK UMIM,TADY JE MRTVO TOHLE JSME SI NEZASLOUŽILI,MY CO JSME TO TADY PRAKTICKY ZALOŽILI. NO ASPON TO ŽIJE JINDE,ŠKODA BYLO TO HZKÝ TÉMA S KRÁSNÝM JMÉNEM Upraveno Srpen 11, 201114 r od octaviaman
Srpen 11, 201114 r je pravda, že to tady moc nežije, ale aspoň se snažíme, aby to žilo krapet jinde, ale na druhou stranu, težko něco udržovat, když sem nikdo nechodí
Srpen 11, 201114 r presne tak, kdyz je nas tu pet a pul tak se pak tezko udrzuje nekolik temat - v podstate muzeme byt radi, ze funguje aspon Budvar arena...
Říjen 5, 201212 r urcite neni problem neco domluvit, kdyz to bude dost dopredu tak neni problem. jinak zrovna pristi tyden budu na vikend na jihu nejspis...
Říjen 30, 201212 r Rozmyslete si na jaro srázek na jihu.Měl bych možnost zařídit ubytování,hospůdku i parkování.Vše za slušný peníz a velmi dobré kvality.Bylo by to u Českého Krumlova.
Říjen 31, 201212 r Jojo-u nádraží.Když bude rozumný počet lidí,tak to tam zařídím.A kdyby se to povedlo tak bychom to mohli dělat častěji.Chce to ale drobet dopředu-ne týden před. Upraveno Říjen 31, 201212 r od vfjr
Říjen 31, 201212 r vfjr: je mi to jasny, pokud date termin kdy to bude pro me mozny rad dorazim... no a pokud by mi to nevyslo na spani, tak dorazim aspon na pivko
Říjen 31, 201212 r Termín ještě nemám.Jen měnapadlo nás nějak srazit,protože mám možnost kde to udělat a v rámci možností zařídit.Potřebuju ale dát dohromady kdo má vážný zájem ať napíše a já zařídím hospodu a ubytování.Vymyslíme snad i nějaký program.Ale potřebuju lidi.Viděl bych to tak na začátek května-aby už bylo sluníčko.
Říjen 31, 201212 r zacatek kvetna by mel byt bez problemu, kdyby se to dalo zuzit na jeden dva vikendy, muzu potvrdit na 100% a ten napada super, myslim, ze to je dobre, to takhle udelat...
Listopad 28, 201212 r Zatím jsme snad tři.Na jihu to nějak nejde - škoda. Ještě je dost času,ale nějak tomu nevěřím,že nás bude víc. Upraveno Listopad 28, 201212 r od vfjr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.