MAr(c)el Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 jedu si to takhle mestem, snidam loupak a co nevidim Miha-mobil no vidíš a já si v sobotu jedu, a Miha na mě na křižovatce bliká, troubí a mává a já ho neviděl. Má moc malý auto, měl by si koupit větší chtel jsem na nej pustit houkacku, ale bal jsem se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 ... tak jsem si dovolil jen zatroubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Co se to tu děje???? Nejsem tu ba ani já ne,ani sem nepíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 jedu si to takhle mestem, snidam loupak a co nevidim Miha-mobil Jsem dneska fakt nějak moc netušil, nemám čas, tak myslím nad tím co mám a neberu nic okolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 jedu si to takhle mestem, snidam loupak a co nevidim Miha-mobil no vidíš a já si v sobotu jedu, a Miha na mě na křižovatce bliká, troubí a mává a já ho neviděl. Má moc malý auto, měl by si koupit větší chtel jsem na nej pustit houkacku, ale bal jsem se tos klidně měl pustit, aspon bych se probral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) Olo vůbec někam zmizel že??????????no ale kdyby nebyl doma aspon uvidíš pupík,a budeš ho mít s Ludou pro sebe. Bratr je slušnej, půjde spát Olo řeší prodej-koupi co tak sleduju. no jo,Olo shání kšeftíky aby měl na dovču ,zdali pak má ty xenony už doma? jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže jinak jsemdnes nasadil kolečka ,jo a na to dvd mi nejde dát video a fotky na jeden nosič,co s tím do háje????????????????dáme dvd a cd????? Editováno: 28. Březen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Olo vůbec někam zmizel že??????????no ale kdyby nebyl doma aspon uvidíš pupík,a budeš ho mít s Ludou pro sebe. Bratr je slušnej, půjde spát Olo řeší prodej-koupi co tak sleduju. no jo,Olo shání kšeftíky aby měl na dovču ,zdali pak má ty xenony už doma? jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže jinak jsemdnes nasadil kolečka ,jo a na to dvd mi nejde dát video a fotky na jeden nosič,co s tím do háje????????????????dáme dvd a cd????? Se koukej snažit to tam nacpat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 (editace) na to dvd mi nejde dát video a fotky na jeden nosič,co s tím do háje????????????????dáme dvd a cd????? Se koukej snažit to tam nacpat. nende no ani tak ani tak,zkusímzítra ještě přes dvd recorder a pokud ne tak to bude 2-jmo no ,co? no, co!mě snad nezbijete ne?co !no,co? jdu na to ehm,dobrou! Editováno: 28. Březen 2007, autor: octaviaman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže Jakou fotku? Jsem nějak mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže Jakou fotku? Jsem nějak mimo... toho pupíku ne?ale před ne po,říkám ne bílej rybník! P.S.:bacha aby to nečetl Olo aby neposlal svoje FE je to jen mezi námi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže Jakou fotku? Jsem nějak mimo... toho pupíku ne?ale před ne po,říkám ne bílej rybník! P.S.:bacha aby to nečetl Olo aby neposlal svoje FE je to jen mezi námi! Jj, pssst Olovi ani slovo nebo bude S tím pupíkem jsem to pochopil, ale říkal jsem si, že to snad nemůže být ani pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Prosíííím, ušetři mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 mischicka:mischicko je!je to pravda! Olo nevímco to má znamenat tvůj příspěvek,přece tu nikdo nic nenapsal,nikdo tu totiž není moderátore:kura mi nechodí upozornění že tu někdo píše!!!!!!!!!!!!! nendou mi ty fotky a nendou k tomu videu,já se po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 nendou mi ty fotky a nendou k tomu videu,já se po mrkni sem, treba to vyresi nas spolecny problem http://technet.idnes.cz/cim-vytvorit-kompl...14_software_dvr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Sodoma gomora, radši vymýšlejte kdy a kde se sejdem Ale tak nějak bych to viděl nejspíš až na ten Krumlov, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 Tak jak to vypadá s videem???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 1. Duben 2007 Sdílet Vloženo 1. Duben 2007 sorry,ted jsem nebyl 4 dny doma a tak video postojí a ještě do té doby než to naštuduji tedy ta moje jak to nacpat na 1 kus,sem netušil že to nefunguje! mj.jsem byl kalit v rockáči a tůze se mi tam líbilo tak co vy na to?budík za 20,nebo na husovce v rokáči gambo za 19.obojí má videoprojekci a krásnou rock music Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2007 Sdílet Vloženo 2. Duben 2007 Bývalý Týnský tančík pro Ola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Zdravicko, cekam cekam na DVD Nejak to tu utichlo a proto by to chtelo dalsi setkani aby bylo zas o cem povidat Promyslete si terminy a taky to jestli to bude setkani s plechovimi milacky, nebo jen tak u sklenky pifka Peknej vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 (editace) Zdravicko,cekam cekam na DVD Nejak to tu utichlo a proto by to chtelo dalsi setkani aby bylo zas o cem povidat Promyslete si terminy a taky to jestli to bude setkani s plechovimi milacky, nebo jen tak u sklenky pifka Peknej vecer Tak tak, já tu teda týden nebyl skoro vůbec, byl jsem ve školce, ale srazík by to chtělo... Padl tu návrh buď na Rallye Krumlov, s čímž tak nějak počítám nebo něco jen tak v ČB, tak se vyjadřujte Já osobně si na Krumlov už vyplánoval volno a do té doby mám skoro všechny víkendy full Editováno: 6. Duben 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 zdarec chlapi! tak předně:dvd bude asi během příštího týdne a bude i s cd na kterých budou fotky,prostě nám to nejde ani s tím programem na který jsem tu dostal odkaz a na warforu stahnul.chce to nějaké koko... a navíc na každé fotcé je nápis všechny soubory,takže takhle ne!takhle by to nešlo! Další věc je že bychom se mohli sejít třeba 13.04.2007 tady v Budějkách jen tak na pivo třeba v rock baru v Martys clubu nebo tak někde,mají tam Budíka za 20,následně pak v českém krumlově na rally v tu sobotu ,kde by byl sraz s autama třeba na Římovském krosu a pak by se jelo do jelenky na pokec a atd.parking by tam měl být kousek odtud volný. Tak co na to ostatní?????????????????????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 zdarec chlapi!tak předně:dvd bude asi během příštího týdne a bude i s cd na kterých budou fotky,prostě nám to nejde ani s tím programem na který jsem tu dostal odkaz a na warforu stahnul.chce to nějaké koko... a navíc na každé fotcé je nápis všechny soubory,takže takhle ne!takhle by to nešlo! Další věc je že bychom se mohli sejít třeba 13.04.2007 tady v Budějkách jen tak na pivo třeba v rock baru v Martys clubu nebo tak někde,mají tam Budíka za 20,následně pak v českém krumlově na rally v tu sobotu ,kde by byl sraz s autama třeba na Římovském krosu a pak by se jelo do jelenky na pokec a atd.parking by tam měl být kousek odtud volný. Tak co na to ostatní?????????????????????????????????????? Já jsem 13.4. mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 ajajaj tak 21.4.?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Duben 2007 Sdílet Vloženo 7. Duben 2007 ajajaj tak 21.4.?????????? Jsem 11.-20.4. na cvičení, takže ani nevím jako toho 21.4. Kdyžtak se na mě neohlížejte a urobte si to beze mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.