Březen 28, 200718 r jedu si to takhle mestem, snidam loupak a co nevidim Miha-mobil no vidíš a já si v sobotu jedu, a Miha na mě na křižovatce bliká, troubí a mává a já ho neviděl. Má moc malý auto, měl by si koupit větší chtel jsem na nej pustit houkacku, ale bal jsem se
Březen 28, 200718 r jedu si to takhle mestem, snidam loupak a co nevidim Miha-mobil Jsem dneska fakt nějak moc netušil, nemám čas, tak myslím nad tím co mám a neberu nic okolo.
Březen 28, 200718 r jedu si to takhle mestem, snidam loupak a co nevidim Miha-mobil no vidíš a já si v sobotu jedu, a Miha na mě na křižovatce bliká, troubí a mává a já ho neviděl. Má moc malý auto, měl by si koupit větší chtel jsem na nej pustit houkacku, ale bal jsem se tos klidně měl pustit, aspon bych se probral.
Březen 28, 200718 r Olo vůbec někam zmizel že??????????no ale kdyby nebyl doma aspon uvidíš pupík,a budeš ho mít s Ludou pro sebe. Bratr je slušnej, půjde spát Olo řeší prodej-koupi co tak sleduju. no jo,Olo shání kšeftíky aby měl na dovču ,zdali pak má ty xenony už doma? jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže jinak jsemdnes nasadil kolečka ,jo a na to dvd mi nejde dát video a fotky na jeden nosič,co s tím do háje????????????????dáme dvd a cd????? Upraveno Březen 28, 200718 r od octaviaman
Březen 28, 200718 r Olo vůbec někam zmizel že??????????no ale kdyby nebyl doma aspon uvidíš pupík,a budeš ho mít s Ludou pro sebe. Bratr je slušnej, půjde spát Olo řeší prodej-koupi co tak sleduju. no jo,Olo shání kšeftíky aby měl na dovču ,zdali pak má ty xenony už doma? jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže jinak jsemdnes nasadil kolečka ,jo a na to dvd mi nejde dát video a fotky na jeden nosič,co s tím do háje????????????????dáme dvd a cd????? Se koukej snažit to tam nacpat.
Březen 28, 200718 r na to dvd mi nejde dát video a fotky na jeden nosič,co s tím do háje????????????????dáme dvd a cd????? Se koukej snažit to tam nacpat. nende no ani tak ani tak,zkusímzítra ještě přes dvd recorder a pokud ne tak to bude 2-jmo no ,co? no, co!mě snad nezbijete ne?co !no,co? jdu na to ehm,dobrou! Upraveno Březen 28, 200718 r od octaviaman
Březen 28, 200718 r jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže Jakou fotku? Jsem nějak mimo...
Březen 29, 200718 r jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže Jakou fotku? Jsem nějak mimo... toho pupíku ne?ale před ne po,říkám ne bílej rybník! P.S.:bacha aby to nečetl Olo aby neposlal svoje FE je to jen mezi námi!
Březen 29, 200718 r jo,jinak ještě aby bratříček překážel co?ale měl by ses sourozenecky podělit,jo a pak sem hod fotku, ale ne bílí kaluže Jakou fotku? Jsem nějak mimo... toho pupíku ne?ale před ne po,říkám ne bílej rybník! P.S.:bacha aby to nečetl Olo aby neposlal svoje FE je to jen mezi námi! Jj, pssst Olovi ani slovo nebo bude S tím pupíkem jsem to pochopil, ale říkal jsem si, že to snad nemůže být ani pravda
Březen 29, 200718 r mischicka:mischicko je!je to pravda! Olo nevímco to má znamenat tvůj příspěvek,přece tu nikdo nic nenapsal,nikdo tu totiž není moderátore:kura mi nechodí upozornění že tu někdo píše!!!!!!!!!!!!! nendou mi ty fotky a nendou k tomu videu,já se po
Březen 30, 200718 r nendou mi ty fotky a nendou k tomu videu,já se po mrkni sem, treba to vyresi nas spolecny problem http://technet.idnes.cz/cim-vytvorit-kompl...14_software_dvr
Březen 30, 200718 r Sodoma gomora, radši vymýšlejte kdy a kde se sejdem Ale tak nějak bych to viděl nejspíš až na ten Krumlov, co?
Duben 1, 200718 r sorry,ted jsem nebyl 4 dny doma a tak video postojí a ještě do té doby než to naštuduji tedy ta moje jak to nacpat na 1 kus,sem netušil že to nefunguje! mj.jsem byl kalit v rockáči a tůze se mi tam líbilo tak co vy na to?budík za 20,nebo na husovce v rokáči gambo za 19.obojí má videoprojekci a krásnou rock music
Duben 6, 200718 r Zdravicko, cekam cekam na DVD Nejak to tu utichlo a proto by to chtelo dalsi setkani aby bylo zas o cem povidat Promyslete si terminy a taky to jestli to bude setkani s plechovimi milacky, nebo jen tak u sklenky pifka Peknej vecer
Duben 6, 200718 r Zdravicko,cekam cekam na DVD Nejak to tu utichlo a proto by to chtelo dalsi setkani aby bylo zas o cem povidat Promyslete si terminy a taky to jestli to bude setkani s plechovimi milacky, nebo jen tak u sklenky pifka Peknej vecer Tak tak, já tu teda týden nebyl skoro vůbec, byl jsem ve školce, ale srazík by to chtělo... Padl tu návrh buď na Rallye Krumlov, s čímž tak nějak počítám nebo něco jen tak v ČB, tak se vyjadřujte Já osobně si na Krumlov už vyplánoval volno a do té doby mám skoro všechny víkendy full Upraveno Duben 6, 200718 r od mischicka
Duben 6, 200718 r zdarec chlapi! tak předně:dvd bude asi během příštího týdne a bude i s cd na kterých budou fotky,prostě nám to nejde ani s tím programem na který jsem tu dostal odkaz a na warforu stahnul.chce to nějaké koko... a navíc na každé fotcé je nápis všechny soubory,takže takhle ne!takhle by to nešlo! Další věc je že bychom se mohli sejít třeba 13.04.2007 tady v Budějkách jen tak na pivo třeba v rock baru v Martys clubu nebo tak někde,mají tam Budíka za 20,následně pak v českém krumlově na rally v tu sobotu ,kde by byl sraz s autama třeba na Římovském krosu a pak by se jelo do jelenky na pokec a atd.parking by tam měl být kousek odtud volný. Tak co na to ostatní??????????????????????????????????????
Duben 6, 200718 r zdarec chlapi!tak předně:dvd bude asi během příštího týdne a bude i s cd na kterých budou fotky,prostě nám to nejde ani s tím programem na který jsem tu dostal odkaz a na warforu stahnul.chce to nějaké koko... a navíc na každé fotcé je nápis všechny soubory,takže takhle ne!takhle by to nešlo! Další věc je že bychom se mohli sejít třeba 13.04.2007 tady v Budějkách jen tak na pivo třeba v rock baru v Martys clubu nebo tak někde,mají tam Budíka za 20,následně pak v českém krumlově na rally v tu sobotu ,kde by byl sraz s autama třeba na Římovském krosu a pak by se jelo do jelenky na pokec a atd.parking by tam měl být kousek odtud volný. Tak co na to ostatní?????????????????????????????????????? Já jsem 13.4. mimo...
Duben 7, 200718 r ajajaj tak 21.4.?????????? Jsem 11.-20.4. na cvičení, takže ani nevím jako toho 21.4. Kdyžtak se na mě neohlížejte a urobte si to beze mě..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.