Březen 17, 200718 r jsen pri tom "sprintu" mi tam zaboha nesla narvat dvojka, priste budu rychlejsi Jo tak to jsme s olem zjistily že je nějakej rachot vedle nás to vis, jsem mladej a nezkusenej
Březen 17, 200718 r ... priste startuju na dvojku rovnou, jednicka je out tak to tě ta 2 bude moooooooc milovat
Březen 17, 200718 r jen pri tom "sprintu" mi tam zaboha nesla narvat dvojka, priste budu rychlejsi jj, taky jsem to slyšel,to se stane...příště objednáme lepší počasí a budeme sprintovat dýl,,,když máme tu holku s pupíkem, která nám to odstartuje Upraveno Březen 17, 200718 r od OloZX6R
Březen 17, 200718 r ... priste startuju na dvojku rovnou, jednicka je out tak to tě ta 2 bude moooooooc milovat ja ji taky miluju, holku jednu usatou
Březen 17, 200718 r jeste takova technicka otazka ... nevsim si nekdo jestli mi to autisko kouri? a jestli jak moc?
Březen 17, 200718 r jeste takova technicka otazka ... nevsim si nekdo jestli mi to autisko kouri? a jestli jak moc? Jestli kouří, tak nic moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.