rsrsrs Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 dnes mi pisal kamos mail ze vraj nema zapojeny snimac opotrebenia brzd ma to original od nova takze este tovarenske brzdy jedna sa o octaviu ll. tdi 1.9 77kw ambiente... dodavalo sa to podla stupna vybavy alebo ako? ja mam octaviu l. elegance a snimac opotrebenia mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 2. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2012 (editace) Dobrý den pánové, měl bych jeden dotaz, zadní kotouče a desky už mám K.O. a brzy je budu muset vyměnit, všiml jsem si ale že u levého kola je opotřebení destiček větší než u pravého, okem asi o 2mm možná 3mm, je tohle normální? Jinak bych to radši hodil klukům do servisu, než se v tom vrtat sám. Díky předem za info. Editováno: 8. Červenec 2012, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.