clube Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Tak co chystáte na valentýna ? Pro přitelkyni/přitele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 já se chystám pořádně ožrat, když už je ten Valentýn že ehm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Na Valentýna s pritulkyni nechystame ani jeden nic, protoze proste mi tenhle svatek prijde dost trapackej, dokazovat druhymu ze ho mas rad bys mel porad a ne na nejakyho stupidniho americanama prosazovanyho Valentyna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 nemam pritele, tak si koupim velkej "kybl" zmrzliny, neco dobryho na vecu a budu se synackem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 Na Valentýna s pritulkyni nechystame ani jeden nic, protoze proste mi tenhle svatek prijde dost trapackej, dokazovat druhymu ze ho mas rad bys mel porad a ne na nejakyho stupidniho americanama prosazovanyho Valentyna Souhlas taky mne Valentyn nějak nechává chladnym a naštěstí stejnej názor má i moje choť protože se máme rádi po celej rok i bez Valentyna. (ještě že na tyhle stránky nechodí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 No ja neplanujem nic len sa cez vikend s partiou ozrat...mlada ma nocnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) Hmmm,koukám,že kdyby se to přejmenovalo z Valentína na svátek Gambáčka asi by se nic nestalo..... Editováno: 10. Únor 2007, autor: mobb77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 (editace) no asi dostane xenony s mladou tenhle přiblblej svátek nedržíme, ten je eště horší jak MDž Editováno: 10. Únor 2007, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 no asi dostane xenonys mladou tenhle přiblblej svátek nedržíme, ten je eště horší jak MDž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Tak tak, tuhle trapárnu taky nedržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 ty kokso, kolko romantikov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Únor 2007 Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 a tak to já koupím asi nějaký koko (rafaelo,nebo tak něco) máme se sice rádi celej rok ale nevidím důvod proč to jednou za čas nějak nedát najevo. A to že je svátek pocházející od jinud myslím na podstatě věci nic neuźmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 a tak to já koupím asi nějaký koko (rafaelo,nebo tak něco)máme se sice rádi celej rok ale nevidím důvod proč to jednou za čas nějak nedát najevo. A to že je svátek pocházející od jinud myslím na podstatě věci nic neuźmění. resim to podobne, kokoládu a nějakej květ a mám pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 ja aby se neeklo koupim coko, ktery stejne sezeru ja jinac pekne stupidni svatek - neslavime - nedrzime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jsem rad ze tu jsou normalni lidi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sv,Valentyn mi prijde jako pekna traparna.....................je to svatek kde potrebujou obchodnici vyplnit mezeru mezi vanocema a velikonocema..................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 jsem rad ze tu jsou normalni lidi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sv,Valentyn mi prijde jako pekna traparna.....................je to svatek kde potrebujou obchodnici vyplnit mezeru mezi vanocema a velikonocema..................... Lépe bych to neřekl - bych se nedivil, kdyby to bylo každej měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.