Únor 10, 200718 r Na Valentýna s pritulkyni nechystame ani jeden nic, protoze proste mi tenhle svatek prijde dost trapackej, dokazovat druhymu ze ho mas rad bys mel porad a ne na nejakyho stupidniho americanama prosazovanyho Valentyna
Únor 10, 200718 r nemam pritele, tak si koupim velkej "kybl" zmrzliny, neco dobryho na vecu a budu se synackem
Únor 10, 200718 r Na Valentýna s pritulkyni nechystame ani jeden nic, protoze proste mi tenhle svatek prijde dost trapackej, dokazovat druhymu ze ho mas rad bys mel porad a ne na nejakyho stupidniho americanama prosazovanyho Valentyna Souhlas taky mne Valentyn nějak nechává chladnym a naštěstí stejnej názor má i moje choť protože se máme rádi po celej rok i bez Valentyna. (ještě že na tyhle stránky nechodí)
Únor 10, 200718 r Hmmm,koukám,že kdyby se to přejmenovalo z Valentína na svátek Gambáčka asi by se nic nestalo..... Upraveno Únor 10, 200718 r od mobb77
Únor 10, 200718 r no asi dostane xenony s mladou tenhle přiblblej svátek nedržíme, ten je eště horší jak MDž Upraveno Únor 10, 200718 r od kadlec
Únor 11, 200718 r no asi dostane xenonys mladou tenhle přiblblej svátek nedržíme, ten je eště horší jak MDž
Únor 11, 200718 r a tak to já koupím asi nějaký koko (rafaelo,nebo tak něco) máme se sice rádi celej rok ale nevidím důvod proč to jednou za čas nějak nedát najevo. A to že je svátek pocházející od jinud myslím na podstatě věci nic neuźmění.
Únor 12, 200718 r a tak to já koupím asi nějaký koko (rafaelo,nebo tak něco)máme se sice rádi celej rok ale nevidím důvod proč to jednou za čas nějak nedát najevo. A to že je svátek pocházející od jinud myslím na podstatě věci nic neuźmění. resim to podobne, kokoládu a nějakej květ a mám pokoj
Únor 12, 200718 r ja aby se neeklo koupim coko, ktery stejne sezeru ja jinac pekne stupidni svatek - neslavime - nedrzime
Únor 12, 200718 r jsem rad ze tu jsou normalni lidi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sv,Valentyn mi prijde jako pekna traparna.....................je to svatek kde potrebujou obchodnici vyplnit mezeru mezi vanocema a velikonocema.....................
Únor 12, 200718 r jsem rad ze tu jsou normalni lidi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sv,Valentyn mi prijde jako pekna traparna.....................je to svatek kde potrebujou obchodnici vyplnit mezeru mezi vanocema a velikonocema..................... Lépe bych to neřekl - bych se nedivil, kdyby to bylo každej měsíc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.