brony Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Poradil by mne někdo jestli jde dotáhnout zrcátko, když jsem v myčce, tak se mi otočí zrcátko u řidiče na opačnou stranu, když se vrací zpět kartáče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 mne sa robi to iste, je to vtedy ked je kefa moc blizko. podla mna radsej nech sa pretoci ako by ho malo utrhnut. ale pokial si spominam tak pri pohybe kefy dozadu zrkadlo priklopila a cestou naspat uz ostalo priklopene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 no reseni tu je.. nejezdit na mycku , tedy ne na automatickou ale nejakou rucni... kartace na lak mi nesmi ani omylem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiam Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 no reseni tu je.. nejezdit na mycku , tedy ne na automatickou ale nejakou rucni... kartace na lak mi nesmi ani omylem ... Presne tak.Ziadne kartace na lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 no reseni tu je.. nejezdit na mycku , tedy ne na automatickou ale nejakou rucni... kartace na lak mi nesmi ani omylem ... Presne tak.Ziadne kartace na lak. Zas nepřehánějte kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brony Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Dík kluci za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.