Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Chlapi kdyby jste potřebovali něco nalakovat(nastříkat) tak stačí napsat na ICQ-401 232 307,nebo tel:604818359,mám nově zařízenou lakovnu se stříkacím boxem a do budoucna i pískovačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 a odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 16. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 a odkud jsi? Písek,j.čechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo 700+ na box, jinak postavit slušnou lakovací dilnu 2mega jen to fikne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 culda:nevadilo jen to rozhazel po celem foře ty jeho přispevky .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 culda:nevadilo jen to rozhazel po celem foře ty jeho přispevky .. o.k.pak jsem si myslel ,že to bylo kvůli tomu , ten ferda to dal fakt všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 culda: v pohode tam to po case smazu,nesmazal sem to protoze ste se tam trochu rozkecali .. Pak to maznu ... Dal sem mu varování (moje první,udeleny varovani) a jeste piskuje po SZ ze si muze delat co chce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 culda: v pohode tam to po case smazu,nesmazal sem to protoze ste se tam trochu rozkecali .. Pak to maznu ... Dal sem mu varování (moje první,udeleny varovani) a jeste piskuje po SZ ze si muze delat co chce ... A oprav si tu hrubku,píše se zamykat a ne zamikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 aha tak proto mi neodpověděl je nasranej kvúli varování doufám že mi taky jedno nedáš když tu s tebou takle píšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo 700+ na box, jinak postavit slušnou lakovací dilnu 2mega jen to fikne tak to si děláš srandu né ? zatim včude co jsem byl to bylo tak za 100 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 culda: Ne nedám Pak si to nejakej hodnej moderator smaze tedy Jesi vubec .. Jinak k ty lakovne ... Ty si chceš zařidit svoji? Nebo te to jenom tak zajimá .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo 700+ na box, jinak postavit slušnou lakovací dilnu 2mega jen to fikne tak to si děláš srandu né ? zatim včude co jsem byl to bylo tak za 100 tis. no srandu si rozhodně nedělám, co máš na mysli že stojí 100k ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tady můžeš jednu nabídku boxu prostudovat box.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo 700+ na box, jinak postavit slušnou lakovací dilnu 2mega jen to fikne tak to si děláš srandu né ? zatim včude co jsem byl to bylo tak za 100 tis. no srandu si rozhodně nedělám, co máš na mysli že stojí 100k ? přišlo mi že u nás jsou ty lakovny nějaký špatný ,přece jestli někdo bude investovat 2mega tak to musí poznat i zákazník né ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 no určitě to pozná i zakazník,to je samozdřejmost .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 tak to musim někdy zajít do pořádný lakovny ,s tou cenou jsi mě překvapil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 16. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Samozdřejmně že jsou lakovny i za tuhle cenu(i dražší). Mně višla s novím zařízením na 250 000Kč a jsem spokojenej.Jasně,není to špička ale funguje perfektně.Jenom kompresor stál přes 60 000Kč. Ps:díky za varování.Ma chyba nečetl jsem pravidla.Ale myslel jsem že jse to dáva za sprostý slova nebo tak něco,ale nic chybama jse člověk učí.Není první ani poslední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 nechceš mi hodit co jsi tam dal ? 250 už jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 nechceš mi hodit co jsi tam dal ? 250 už jde tento box mám,akorát větší-http://www.eko-lak.cz/st11132.html a tento kompresor-http://www.kompresory.cz/work.php?j=0&typ=sr_komp&styp=stac# potom nějaké pistole a rozvody a td.Taky musíš mít zařízení na přípravu stříkací směsy atd.Je toho celkem dost.Taky sušku na vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 -http://www.eko-lak.cz/st11132.html a kde je odsávání a topení ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš 1,8 20V 92kw Vloženo 18. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 -http://www.eko-lak.cz/st11132.html a kde je odsávání a topení ??? Odsávání je součástí tý kabiny,ventylátor je venku za zdí a topení jsem v dílně už mněl(je to topení na páru,předělané na plyn.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 už jsem sice lukáše chválil na white listu ale dobrého je třeba takže mužu jen a jen doporučit co se lakování týče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 asi byych potreboval nalakovat kliky na fabii a este listy na octavii, ale do pisku se asi jen tak nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 no skoda ze jsi tak daleko zrovna potrebuju nalakovat nejaky plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.