Publikováno Únor 16, 200718 r Chlapi kdyby jste potřebovali něco nalakovat(nastříkat) tak stačí napsat na ICQ-401 232 307,nebo tel:604818359,mám nově zařízenou lakovnu se stříkacím boxem a do budoucna i pískovačkou.
Únor 16, 200718 r tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo 700+ na box, jinak postavit slušnou lakovací dilnu 2mega jen to fikne
Únor 16, 200718 r culda:nevadilo jen to rozhazel po celem foře ty jeho přispevky .. o.k.pak jsem si myslel ,že to bylo kvůli tomu , ten ferda to dal fakt všude
Únor 16, 200718 r culda: v pohode tam to po case smazu,nesmazal sem to protoze ste se tam trochu rozkecali .. Pak to maznu ... Dal sem mu varování (moje první,udeleny varovani) a jeste piskuje po SZ ze si muze delat co chce ...
Únor 16, 200718 r culda: v pohode tam to po case smazu,nesmazal sem to protoze ste se tam trochu rozkecali .. Pak to maznu ... Dal sem mu varování (moje první,udeleny varovani) a jeste piskuje po SZ ze si muze delat co chce ... A oprav si tu hrubku,píše se zamykat a ne zamikat
Únor 16, 200718 r aha tak proto mi neodpověděl je nasranej kvúli varování doufám že mi taky jedno nedáš když tu s tebou takle píšu
Únor 16, 200718 r tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo 700+ na box, jinak postavit slušnou lakovací dilnu 2mega jen to fikne tak to si děláš srandu né ? zatim včude co jsem byl to bylo tak za 100 tis.
Únor 16, 200718 r culda: Ne nedám Pak si to nejakej hodnej moderator smaze tedy Jesi vubec .. Jinak k ty lakovne ... Ty si chceš zařidit svoji? Nebo te to jenom tak zajimá ..
Únor 16, 200718 r tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo 700+ na box, jinak postavit slušnou lakovací dilnu 2mega jen to fikne tak to si děláš srandu né ? zatim včude co jsem byl to bylo tak za 100 tis. no srandu si rozhodně nedělám, co máš na mysli že stojí 100k ?
Únor 16, 200718 r tak ještě jednou ,kolik potřebuju na lakovnu ? jinde to někomu vadilo 700+ na box, jinak postavit slušnou lakovací dilnu 2mega jen to fikne tak to si děláš srandu né ? zatim včude co jsem byl to bylo tak za 100 tis. no srandu si rozhodně nedělám, co máš na mysli že stojí 100k ? přišlo mi že u nás jsou ty lakovny nějaký špatný ,přece jestli někdo bude investovat 2mega tak to musí poznat i zákazník né ?
Únor 16, 200718 r Autor Samozdřejmně že jsou lakovny i za tuhle cenu(i dražší). Mně višla s novím zařízením na 250 000Kč a jsem spokojenej.Jasně,není to špička ale funguje perfektně.Jenom kompresor stál přes 60 000Kč. Ps:díky za varování.Ma chyba nečetl jsem pravidla.Ale myslel jsem že jse to dáva za sprostý slova nebo tak něco,ale nic chybama jse člověk učí.Není první ani poslední.
Únor 17, 200718 r Autor nechceš mi hodit co jsi tam dal ? 250 už jde tento box mám,akorát větší-http://www.eko-lak.cz/st11132.html a tento kompresor-http://www.kompresory.cz/work.php?j=0&typ=sr_komp&styp=stac# potom nějaké pistole a rozvody a td.Taky musíš mít zařízení na přípravu stříkací směsy atd.Je toho celkem dost.Taky sušku na vzduch.
Únor 18, 200718 r Autor -http://www.eko-lak.cz/st11132.html a kde je odsávání a topení ??? Odsávání je součástí tý kabiny,ventylátor je venku za zdí a topení jsem v dílně už mněl(je to topení na páru,předělané na plyn.)
Únor 28, 200718 r už jsem sice lukáše chválil na white listu ale dobrého je třeba takže mužu jen a jen doporučit co se lakování týče
Březen 1, 200718 r asi byych potreboval nalakovat kliky na fabii a este listy na octavii, ale do pisku se asi jen tak nedostanu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.