Přejít na obsah

Spodní rameno


DJ_Felda

Doporučené příspěvky

Zdarec,mam na vás prosbičku. Nevíte co stojí levé spodní rameno? JAksi mě jeden ...... vytlacil na chodník cca ve 40km/h. Zatim jsem zjistil jen že je rameno levé v pr.... Zítra to zvednu na hever a uvidim co dal je v čudu. Jinak levé přední kolo je vražené trochu dozadu.Skrtá při zatačení do leva o ten plastový podběh a volant je mirně stočenej jako doleva. Můžete mi prosím říct kolik asi tak stojí rameno a na co se mam ještě pro jistotu připravit že bude v čudu? :(:( Předem moc děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mobb77: je to prosim tě na Octavii 1.6 74kW. Dneska jsem to zvedl na heveru a je ohnute rameno. V pondělí ho budu shánět. Nové rameno ve Škodovce stojí 3 000,-kč a nějaké drobné k tomu. Zkusím se optat na Proseku nebo v těch autodílech v Krči nebo na Harfě. Určitě seženu tam levněji,něž cpát Škodovce nehorazný částky a to ještě ke všemu každá prodejna Škoda má svoje ceny. Jinak díky za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...