DJ_Felda Vloženo 16. Únor 2007 Sdílet Vloženo 16. Únor 2007 Zdarec,mam na vás prosbičku. Nevíte co stojí levé spodní rameno? JAksi mě jeden ...... vytlacil na chodník cca ve 40km/h. Zatim jsem zjistil jen že je rameno levé v pr.... Zítra to zvednu na hever a uvidim co dal je v čudu. Jinak levé přední kolo je vražené trochu dozadu.Skrtá při zatačení do leva o ten plastový podběh a volant je mirně stočenej jako doleva. Můžete mi prosím říct kolik asi tak stojí rameno a na co se mam ještě pro jistotu připravit že bude v čudu? Předem moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Pokud je to na Fabii tak stojí 1550,- komplet(Autodíly Krč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Felda Vloženo 17. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Mobb77: je to prosim tě na Octavii 1.6 74kW. Dneska jsem to zvedl na heveru a je ohnute rameno. V pondělí ho budu shánět. Nové rameno ve Škodovce stojí 3 000,-kč a nějaké drobné k tomu. Zkusím se optat na Proseku nebo v těch autodílech v Krči nebo na Harfě. Určitě seženu tam levněji,něž cpát Škodovce nehorazný částky a to ještě ke všemu každá prodejna Škoda má svoje ceny. Jinak díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Koukni sem: http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=16& http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octa...ana=11&pocet=36 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJ_Felda Vloženo 19. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 mobb77: Díky moc za odkaz. Jinak už jsem sehnal od kamoše starší,ale je jako nove. Ve stredu to budu menit,tak uvidim co s tim dal bude.Tehlice a ostatni veci se zdaji byt ok. Uvidime co rekne geometrie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.