Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec,mam na vás prosbičku. Nevíte co stojí levé spodní rameno? JAksi mě jeden ...... vytlacil na chodník cca ve 40km/h. Zatim jsem zjistil jen že je rameno levé v pr.... Zítra to zvednu na hever a uvidim co dal je v čudu. Jinak levé přední kolo je vražené trochu dozadu.Skrtá při zatačení do leva o ten plastový podběh a volant je mirně stočenej jako doleva. Můžete mi prosím říct kolik asi tak stojí rameno a na co se mam ještě pro jistotu připravit že bude v čudu? :(:( Předem moc děkuji.

Pokud je to na Fabii tak stojí 1550,- komplet(Autodíly Krč)

• Autor

Mobb77: je to prosim tě na Octavii 1.6 74kW. Dneska jsem to zvedl na heveru a je ohnute rameno. V pondělí ho budu shánět. Nové rameno ve Škodovce stojí 3 000,-kč a nějaké drobné k tomu. Zkusím se optat na Proseku nebo v těch autodílech v Krči nebo na Harfě. Určitě seženu tam levněji,něž cpát Škodovce nehorazný částky a to ještě ke všemu každá prodejna Škoda má svoje ceny. Jinak díky za pomoc.

• Autor

mobb77: Díky moc za odkaz. Jinak už jsem sehnal od kamoše starší,ale je jako nove. Ve stredu to budu menit,tak uvidim co s tim dal bude.Tehlice a ostatni veci se zdaji byt ok. Uvidime co rekne geometrie.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.