otam Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 bylo by foto? pridane foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 video ma 3,5MB a nejde sem pridat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvaki Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 pro ty co nemaj návod http://new.skoda-auto.com/CZE/service/docu...es/Octavia.aspx předem říkám neni zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 Tak jsem dnes konečně zjistil verzi té mé mapy. Je to verze East Europe 6161. Neví někdo, jestli je to nejaktuálnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Stáhnul jsem ten nový návod k navi Columbus (3/08). Oproti návodu co jsem dostal k navi s autem (11/07), tak už je tam psáno, že podporuje zobrazování údajů z climatronicu a parkovacích senzorů. Poměrně často se tady mnozí vyjadřovali ve smyslu, že to bude možné až s novou jednotkou parkovacích senzorů. Tak v tom mám zmatek. A co ty údaje z climatronicu? Bude také nějaká nová jednotka? Víte o tom někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Stáhnul jsem ten nový návod k navi Columbus (3/08). Oproti návodu co jsem dostal k navi s autem (11/07), tak už je tam psáno, že podporuje zobrazování údajů z climatronicu a parkovacích senzorů. Poměrně často se tady mnozí vyjadřovali ve smyslu, že to bude možné až s novou jednotkou parkovacích senzorů. Tak v tom mám zmatek. A co ty údaje z climatronicu? Bude také nějaká nová jednotka? Víte o tom někdo něco? Hmm, ohledne toho climatronicu to je dobra otazka, taky by me to zajimalo. Jinak na park. senzory se musi dat RJ ze SUPII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 A netušíš jestli už je ta nová jednotka dostupná? Zítra budu dobělávat přední senzory a s tím souvisí i výměna řídící jednotky. Tak bych kdyžtak počkal na tu jednotku ze Superba II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) A netušíš jestli už je ta nová jednotka dostupná? Zítra budu dobělávat přední senzory a s tím souvisí i výměna řídící jednotky. Tak bych kdyžtak počkal na tu jednotku ze Superba II. To taky resim. Ale urcite bude az v cervnu az se zacne novy Superb prodavat. Ale porad si myslim ze uz to musi davat i do OII...a kdyz to pisou tady v manualu, tak si myslim ze by to meli nove jednotky ktere se davaji do OII zvladnout. Zitra zkusim zjistit cislo dilu a software. Editováno: 23. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Ale porad si myslim ze uz to musi davat i do OII...a kdyz to pisou tady v manualu, tak si myslim ze by to meli nove jednotky ktere se davaji do OII zvladnout. Zitra zkusim zjistit cislo dilu a software. Moje OII. vyjela z továrny na konci prosince 2007 a ani parkáče ani climatronic na tom nechodí. Firmware mám snad poslední verzi a že by od té doby měnili jednotku parkáčů u OII. nevím. Jen se bojím, že autor návodu byl rychlejší než jeho kolegové. A budeme vážně čekat až na ten Sup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Ale porad si myslim ze uz to musi davat i do OII...a kdyz to pisou tady v manualu, tak si myslim ze by to meli nove jednotky ktere se davaji do OII zvladnout. Zitra zkusim zjistit cislo dilu a software.Moje OII. vyjela z továrny na konci prosince 2007 a ani parkáče ani climatronic na tom nechodí. Firmware mám snad poslední verzi a že by od té doby měnili jednotku parkáčů u OII. nevím. Jen se bojím, že autor návodu byl rychlejší než jeho kolegové. A budeme vážně čekat až na ten Sup. Kde si cetl v tom navodu o zobrazovani te teploty apod.? No, zkusim zjistit to cislo a software. Nejsem si jist jestli nejde dokonce prehrat pres VAS soft na RJ parkovaku-to by bylo dobry. (pokud by slo jen o software) Nebo zkusit zjistit vyrobce, pry by to mel byt Siemens VDO Editováno: 23. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Jo a jen tak pro zajímavost. Když jsem cestou přes Prahu zastavil v šesti salónech Škodovky a zkusil se zeptat, tak ve všech čuměli na Columbus jako tele na nový vrata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Strana 9: Speciální funkce* Pomoc při parkování Je-li Vaše vozidlo vybaveno „pomocí při parkování“ zobrazí se při její aktivaci na obrazovce vzdálenost od překážky. Climatronic Je-li Vaše vozidlo vybaveno jednotkou Climatronic zobrazí se při její aktivaci na obrazovce změna nastavení. Zobrazení hodin V nabídce System-nastavení můžete vypnout nebo zapnout zobrazení času na obrazovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) V nastavení systému možnost nastavení času na obrazovce také nemám. V návodu píší: Zobrazení času * – V nabídce System-nastavení stiskněte funkční tlačítko . – Možnost zobrazení hodin v režimech rádio, média a mapa. Nastavení „Čas“ a „Datum“ se musí nastavit manuálně jen v některých případech. Normálně se čas a datum do přístroje přebíraj z vozidlaí automaticky. Editováno: 23. Duben 2008, autor: Roxy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Hmm, je to zajimavy. Ted navi nemam. Ale ten cas taky myslim ze tam nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Hmm, je to zajimavy. Ted navi nemam. Ale ten cas taky myslim ze tam nebyl. Dnes jsem si s ní hrál skoro hodinu, projel jsem všechny možný nastavení, zjistil, že je to připravený na digitální signál rádia, ale o možnosti zobrazit hodiny nikde nic. Ten starý návod to také neuváděl. Vypadá to na existenci nového SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Dnes jsem si s ní hrál skoro hodinu, projel jsem všechny možný nastavení, zjistil, že je to připravený na digitální signál rádia, ale o možnosti zobrazit hodiny nikde nic. Ten starý návod to také neuváděl. Vypadá to na existenci nového SW. jaky mas cislo SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 SW : 1020 Na nic novějšího jsem zatím nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 SW : 1020Na nic novějšího jsem zatím nenarazil. Hmm, tak to mas aktualni. Ja taky nic. Navic jsem ted drzel navi pro VW (primo od lidi z Continentalu) s HW04 a SW1020. Takze to vyvraci ze by bylo neco aktualniho protoze navigace byla vyrobena 8.4.2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Až někde potkám novýho Superba s Columbusem, tak ho stopnu, navážu kontakt a nechám si to ukázat na vlastní oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 (editace) Až někde potkám novýho Superba s Columbusem, tak ho stopnu, navážu kontakt a nechám si to ukázat na vlastní oči. Dobrej napad! Se jeste zeptam v servise tam rikali ze jednoho Scouta s navi uz prodali... Editováno: 23. Duben 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Dobrej napad! Se jeste zeptam v servise tam rikali ze jednoho Scouta s navi uz prodali... Mám pocit, že jediný Scout s Columbusem jsem bral já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Dobrej napad! Se jeste zeptam v servise tam rikali ze jednoho Scouta s navi uz prodali...Mám pocit, že jediný Scout s Columbusem jsem bral já. Ty mas Columbus z vyroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxy Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Já ho mám ve Scoutu z výroby, kamarádce jsem ho do jejího dodělal místo origo Streamu. Auta jsme kupovali současně a šlape/nešlape nám to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Já ho mám ve Scoutu z výroby, kamarádce jsem ho do jejího dodělal místo origo Streamu. Auta jsme kupovali současně a šlape/nešlape nám to stejně. zajimavy, tak jedine jestli to treba neni nejaka soucast noveho MR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 Vratili mi auto ze servisu a nejede zvuk, ani při restartu, DVD se nenačte a ani stanice se nenaladi... Help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.