markus Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Nerobím si ilúzie, že by do OII dali motor 1,6 77. Napríklad aj u Fabie dali motor 1,4 59, ale u niektorých modelov a v kombinácii s automatom ostal 1,4 55. A to je pritom ten istý motor. 1,6 ka je tuším 8V resp. 16V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Já si osobně myslim že ta nová motorizace 1.8TSI bude nejlepší variantou pro Octávku.Já teda jsem osobně nafták,mám s TDičkama nalítnuto přes 900.000km a nikdy mě to nezklamalo,ale ty dnešní pumpíky taky nejsou to co to bývalo (spotřeba,spotřeba oleje,hlučnost při akceleraci+poruchovost 2.0TDI ).Hlavně dnes se už o nějaké uspoře s TDI motory nedá snad ani mluvit,při dnešních rozdílech cen nafty a benzínu,navíc spousta benzínu včetně 1.8TSI má bezúdržbové rozvody což je dost citelná úspora a ještě 1.8TSI má mít servisní interval po 60.000km nebo 4letech což je taky velmi pěkný a těch 250Nm není vůbec špatný,to má stejnej kroutak jako 1.9TDI 77kw. Ještě jsem teda s TSI nejel,ale kdybych si měl ted jít koupit novou OII tak bych už asi volil 1.8TSI nebo vyčkal na common.raily co to bude zač. Souhlasim s timto nazorem, ale s prodejem TDi to nevidim tak cerne. Pac oktafka v te de icku je prece nejdrsnejsi auto uz aby prisla doba commonrailova i do VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Samozrejme, úplne som zabudol, že predaje TDI nemôžu klesnúť, lebo ochtávka f tédéíčku je najrýchlejšia hustokára na ceste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.