culda Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Doufám že mi tu zas někdo neřekne něco ošklivého , taky vás nemam rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 bože bože, se někdo naučil zakládat témata koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Nechápu co se to poslední dobou na foru děje . Proč se z toho snažíte pořád dělat nějaké tábory. Tento trend vidím samozřejmě i z druhé strany, ze strany administrátorů, i když ne všech. . Někdy se ta uniformita trochu přehání. I když mě samozřejmě taky štvou stále se opakující dotazy a ono by opravdu stačilo trochu HLEDAT. Samozřejmě tyto dotazy zpravidla přicházejí ze strany nových členů nebo diskutujících. Ale taky bychom je měli chápat a mít s nimi trochu trpělivosti, protože oni vidí určitou možnost kvalitní, dobré a levné rady. A to si myslím, že byl původní smysl tohoto fora a ne nějaké žabo myší války. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Doufám že mi tu zas někdo neřekne něco ošklivého , taky vás nemam rád ty si vemeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Jinak dle mého názoru takové téma sem na forum vůbec nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Jinak dle mého názoru takové téma sem na forum vůbec nepatří. To je lampárna sem patří všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Jinak dle mého názoru takové téma sem na forum vůbec nepatří. nj, na obecný plky je myslím hospoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 Jinak dle mého názoru takové téma sem na forum vůbec nepatří. nj, na obecný plky je myslím hospoda tady mi nekdo pripada, jak kdyby si jen nahanej pocet prispevku, jinak si to neumim vysvetlit, todle asi uz fakt nikoho nezajima...nevim, jestli se mam smat, brecet a nebo bejt nasranej..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Únor 2007 Sdílet Vloženo 19. Únor 2007 ted uz vazne nevim kdo je tady blbec zamykam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky