Chadwick Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Po vyčištění a základním nastavení klapky ty otáčky ještě trošku budou "haprovat" a pak se srovnají. Teda na 99,9 % tomu tak je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 No uvidíme jak se to bude projevovat dál, ale snad zatím ok. Klapka byla zasraná jako prase, tak jsem ji lihem na hadříku vyčistil, nechal nastavit základní nastavení a zatím to neudělalo. I když teď se nechce moc otáčkám rychlejš dolu, ale nic divokýho, někdy to zůstane na tisíci otáčkách a pak si to sedne. Uvidím časem jestli se to srovná.Ještě tam mám závadu- vadné čidlo servořízení, to na běh motoru asi nemá vliv či se pletu? Srovna se to, tos tam musel mit docela slusny blato clovece Ale zname, to je hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 23. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Jo, když mi tenkrát zlobila octa, tak jsem to taky čistil, vlastně tam nebylo prakticky co proti tomuhle. Hlavně ať to už drží, už vidim manželku jak to někde na křižovatce tůruje na červený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.