Únor 22, 200718 r jedu na hory takze zimni rulezzz to je jasna vec pane navic kdyz jezdim venku tak teplota nestoupa nad 7 takze nevim proc nekteri davaji letni
Únor 22, 200718 r jedu na hory takze zimni rulezzz to je jasna vec pane navic kdyz jezdim venku tak teplota nestoupa nad 7 takze nevim proc nekteri davaji letni No ted zrovna je tady 10,2C a v centru to ukazuje viz 11C
Únor 22, 200718 r No ted zrovna je tady 10,2C a v centru to ukazuje viz 11C Jenže to máš teď, zoncna žne, ale ráno/večer nic moc, lehce i pod nulu, takže jak to jsem to tu už psal a vittorio taky, vidím to ještě na zimní, nejsou jen na sníh a led...
Únor 22, 200718 r No ted zrovna je tady 10,2C a v centru to ukazuje viz 11C Jenže to máš teď, zoncna žne, ale ráno/večer nic moc, lehce i pod nulu, takže jak to jsem to tu už psal a vittorio taky, vidím to ještě na zimní, nejsou jen na sníh a led... ježiši podle Vittoria se nemůžeš řídit, to je trulant, který do všeho kecá a nic neví
Únor 22, 200718 r No ted zrovna je tady 10,2C a v centru to ukazuje viz 11C Jenže to máš teď, zoncna žne, ale ráno/večer nic moc, lehce i pod nulu, takže jak to jsem to tu už psal a vittorio taky, vidím to ještě na zimní, nejsou jen na sníh a led... ježiši podle Vittoria se nemůžeš řídit, to je trulant, který do všeho kecá a nic neví konečně to někdo odhalil
Únor 22, 200718 r Ještě nechám zimní. U nás v horách je ráno sem tam ledovice, na mostech, rozhraní lesa, potůčky přes cestu z tajícího sněhu, nechám to dokud nebude nad 10 stupňů přes den.
Únor 23, 200718 r paka ja jezdim rano a vecer a to je teplota kolem peti takze ja nechavam a to ze do toho kecam do vseho je jasny ja sem prezident prece tak si to nechte plebejci
Únor 23, 200718 r paka ja jezdim rano a vecer a to je teplota kolem peti takze ja nechavam a to ze do toho kecam do vseho je jasny ja sem prezident prece tak si to nechte plebejci Jsou to paka, a ještě drzý
Únor 24, 200718 r paka ja jezdim rano a vecer a to je teplota kolem peti takze ja nechavam a to ze do toho kecam do vseho je jasny ja sem prezident prece tak si to nechte plebejci Jsou to paka, a ještě drzý miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem
Únor 24, 200718 r miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace
Únor 24, 200718 r miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace
Únor 24, 200718 r miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace On to myslel vážně, já ho znám
Únor 24, 200718 r miluju vlezDOprdelizmus, i když je kryt smmajlíkem Hele, neznám osobně ani jednoho z Vás, takže jsem se jen přidal na stranu v tu chvíli opticky slabšího, aby byla prdel, ale jinak nic, takže doufám, žes to taky myslel z legrace On to myslel vážně, já ho znám
Únor 25, 200718 r Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Jj, včera 11:00 a teplota 0,5°C...
Únor 25, 200718 r Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Jj, včera 11:00 a teplota 0,5°C... Aspon si ESPecko zablika a zařádí
Únor 25, 200718 r Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Jj, včera 11:00 a teplota 0,5°C... Aspon si ESPecko zablika a zařádí No jen aby ses jednou nedivil az budes ve skarpe, ESP je supr, ale taky neni vsemocny..
Únor 25, 200718 r Tak zrovna teď o víkendu teplota nad ránem, kolem -3, takže zimní zůstávají...... Jj, včera 11:00 a teplota 0,5°C... Aspon si ESPecko zablika a zařádí No jen aby ses jednou nedivil az budes ve skarpe, ESP je supr, ale taky neni vsemocny.. Vsak vseho s mirou, i toho radeni ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.